Furnéros és fa bauhaus jellegű, íróasztal a BútorKovácstól


Mivel egyedi méretek alapján kérte a bútorokat, így egy gyors és ingyenes ajánlatétellel sikerült is megbeszélnünk az asztalokkal kapcsolatos igényeket és persze azt is, hogy pontosan kinek is készülnek majd.
Szimpatikus módon a belsőépítész iroda vezetője, Gusztáv ugye beajánlotta a BútorKovácsot az irodának. Így ennek kapcsán és a persze a bútorokkal kapcsolatban is fontosnak tartottam, hogy megemlítsük és ez által úgymond partneri kapcsolatba kerüljünk egy építészmérnökkel is. Ugyan egyenlőre még csak néhány lakberendezői vonalat erősítettük, de itt volt az ideje a belsőépítészekkel is kidolgozni az együttműködési vonalakat.
Jut eszembe, hogy pontosan kinek is készítettük ezt a képen látható Bauhaus íróasztalt és a két, szintén tömör fából készült tárgyalóasztalt? A Magyar Fejlesztési Központnak. Tehát Gusztáv fel is hívta a figyelmünket, hogy nem hibázhatunk, ami így első hallásra furcsán hangzott, hiszen a Bauhaus, illetve a fa bútorok gyártásában egy igazán magas minőségben képvisel a BútorKovács csapata.
Így tehát az Íróasztalt is és a két tárgyalóasztalt pácolva, majd egy kemény, direkt íróasztalra való akrill lakkal porfestettünk. Az íróasztalnál is szemelőtt tartottuk a praktikumot is, hiszen a szekrény rész 70 cm mély, amibe akár néhány mappa tartó is belefér, melyet még a teljes kihúzású fióksín tetéz.
Végül pedig nem is beszélve az íróasztal tető részében elhelyezett laptop tartó fiókról.


Utoljára pedig beszéljünk egy kicsit a kért bútorok legyártásának határidejéről, amely hiper sebességgel készültek, mivel 7 munkanap alatt le is gyártottuk.


Tehát, ha bárki is megkérdőjelezi, hogy 7 munkanap alatt nem lehet elkészíteni egy furnérozott és tömör fából készült, pácolt, Bauhaus íróasztalt és 2 db fából készült tárgyalóasztalt, akkor tegyen próbára minket. Rendelje meg az asztalt és mellé még néhány fából készült kiegészítőt vagy éppen más bútordarabokat.
Állunk rendelkezésére, üdvözlettel, BútorKovács
forrás: tömörfából készült,illetve furnérozott pácolt és lakkozott, Bauhaus stílusú íróasztalok gyártója - BútorKovács
partnerünk továbbá Seyfried Gusztáv, belsőépítész és építészmérnök