Konyhabútor alsó 50 cm széles egy ajtós, fiókos szekrény ára

Konyhabútor alsó 50 cm széles egy ajtós és egy fiókos szekrény ára


Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az esetleges megrendelőink számára egy előzetes árajánlat tételt megelőzően is könnyedén ki tudják számolni konyhabútoruk árát.


Sajnos ilyen formában pontos árkalkulációt egyik konyhabútort gyártó cég sem tud adni, hiszen az ár egy igen kényes dolog, mivel nagyon sok tényező befolyásolhatja.Lássuk csak pontosan hogyan is alakulhat egy 50 cm széles, egy ajtós konyhai alsószekrény ára:
a konyhaszekrény méretei 86 / 90 cm magas, 50 cm széles és 55 cm mély (a munkalappal 60 cm)
az ajtóhoz használt kivetőpántok, melyek a német Hafele cégtől vásároljuk, akár lassítós kivitelben is kérhetőek
fogantyúk, amiből csakis fémet vagy porcelánt használunk Falco vagy az Egger cég bútorlapjainak felülete
a legfontosabb pedig az ajtófront, amely felöltözteti az konyhabútort
a fióksín, ami alap felszereltségnél fém oldalas, de lehet lassítós, önbehúzós vagy push open működésű is
Így ezek tudatában a következő árakat számoltuk az 50 cm széles egy fiókos és egy ajtós konyhaszekrényre:

1-es kategóriás Falco vagy Egger bútorlapos ajtóval és fiókelővel 38.405.-2-es kategóriás Falco vagy Egger bútorlapos ajtóval és fiókelővel 45.565.-Zsugor fóliás antikolt vagy antikolás nélküli MDF ajtóval és fiókelővel 49.265.-Festett antikolt vagy antikolás mentes MDF ajtóval és fiókelővel 49265.-PET vagy akril magas fényű ajtófronttal és fiókelővel 42555.-Fa antikolt vagy antikolás mentes ajtófronttal és fiókelővel 54765.-Az alábbi árak az adott méretű, tehát 50 cm széles munkalapdarabot és a fiókot, illetve annak vasalatát is tartalmazza. A munkalapot természetesen nem darabokban szereljük rá a konyabútor szekrényeire! Továbbá az árak csak az 1-es kategóriás alapszínű munkalapokra vonatkoznak, de egyedi igény esetén akár gránit vagy antikolt, fa munkalapot is szerelhetünk.Konyhabútorának pontos árával kapcsolatban keressen minket bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
Valamint, ha egy Provence-i vagy éppen egy Vintage stílusú konyhabútort szeretne, akkor egyedi igényeivel szintén forduljon a BútorKovács-hoz.

(forrás: egyedi konyhabútor árak, közvetlen a bútor gyártójától - BútorKovács)