Tömör fából készült ágykeretek akciós bevezető áron, olcsón

Tömör fából készült ágykeretek akciós bevezető áron, olcsón. 

Mint ahogyan a cikk címéből is kiderült, olcsón, bevezető árakon kínálunk fából készült ágykereteket 140 x 200 -as méretben. Jelenlegi akciónk azért indult, mert a BútorKovács az egyedi fabútorok gyártása mellett megérett az első saját gyártású késztermékeinek webáruházas értékesítésére.

Mit is jelent az, hogy saját gyártású késztermékek webáruházas értékesítése?

A BútorKovács, mint kész bútor gyártó cég lép be a köztudatba és kezdi meg olyan bútoripari termékek gyártását, melyeket webshopunkból rendelve, rövid határidővel (maximum 2 hét) vagy akár azonnal vásárolhatsz fából készült bútorokat.

Tehát a mostani, akciónk keretein belül, akár 5 db különböző nyírfából készült ágyat rendelhettek meg, melyen akár már másnap álomra is hajthatod a fejed.

Miért éri meg a BútorKovácsot, mint bútor gyártó céget választani?

Elsősorban azért, mert közvetlen az ágy gyártójától vásárolhatsz a webáruházon keresztül és így olcsón és olykor-olykor akciósan is belefuthatsz néhány bemutató darabba, melyek ugyan olyanok, mint egy teljesen új bútordarab csak lefotóztuk egy műteremben. :)


Miért éri meg a "BútorKovács.hu" oldalra visszatérni?

Mivel folyamatosan fejlesztünk új, tömör fából készült ágykereteket, ezért szinte minden hónapban lehetséges, hogy eladunk egy-egy bemutató darabot és ezáltal olcsóbban, akár fél áron is hozzájuthatsz egy pácolt vagy lakkozott nyírfából, illetve más fa alapanyagból készült 140x200-as ágykerethez.Tehát végül összegezve mindent!

Most vásárolj webshopunkból tömör nyírfából készült 140x200-as ágykeretet, mert fél áron adjuk! 122.000.- forint helyett most csak 47.000.- forintos áron kínálunk minden fából készült ágykeretet 140x200-as méretben a készlet erejéig. Még 5 db nyírfából készült ágyunk maradt, amit akciós áron tudunk adni AZONNAL!

Az akciós ágyakkal kapcsolatban megrendeléseket, emailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre várunk!

( forrás: a fa ágykeret gyártó - BútorKovács.hu )