Már nálunk is elérhetőek az AGT cég magas fényű bútorlapjai, melyek alkalmasak akár egy gardróbszekrény tolóajtójához vagy a konyhában, csempe helyett fali panel.
Egyenlőre, csak néhány mintát kezdtünk el felölteni az bútor webáruházunkba, ahol bárki könnyedén meg tudja nézni, majd elképzelni álmai konyhabútorát.
Rendkívül látványos megoldást nyújtanak gardróbszekrények tolóajtóbetétjében, melyeket tetszés szerinti osztással és a színek kombinálásával alakíthatjuk egyedi igények szerint.
Az AGT cég lapjai leginkább magas fényűek és különleges mintázattal bírnak, mivel az aranyszínű levélmintástól a fényes fekete, ezüstszínű csíkokkal díszítettig igen tág a szín és a mintázatok tárháza.Igazán elegáns megoldást is nyújthatnak irodában, ahol fontos a környezet, illetve akár egy üzlethelység berendezését is minden bizonnyal feldobják.
Tehát, amennyiben szeretne konyhabútort készíttetni vagy egyedi gardróbszekrényen gondolkodik, netán irodát vagy üzlethelységet szeretne berendeztetni, akkor keresse a bútorkovácsot és mi megoldjuk minden elképzelését.

( forrás: egyedi konyhabútor és gardróbszekrény gyártó - BútorKovács )