Ajándékutalványt a BútorKovácstól!

Nem jut eszedbe semmilyen ajándék ötlet? Itt a megoldás! Lepd meg szeretteid egy hasznos ajándékkal, melyet bármilyen bútorunkra érvényesíteni tudsz! Válogathatsz tetszés szerint a kész bútorainkból, de érvényesíthető az ajándékutalvány az egyedi ajánlatkérésekből megrendelt bútorokra is.

Tehát minden bútorra vagy pergolára beváltható az utalvány!

Kedvezményes ajándékutalvány? Kértél ajánlatot valamelyik bútorunkra és szeretnél rá kedvezményt? Itt egy visszautasíthatatlan megoldás a BútorKovácstól!

Most épül az otthonod? Belevágtatok egy nagy felújításba? Tervezz előre! Válassz ki egy vagy akár több bútordarabot! Kérj ajánlatot e-mailben vagy az ajánlatkérő form segítségével! Vásárolj ajándékutalványt, az ajánlat 60 %-ért! Cserébe 10 % kedvezményt adunk, melyet az elkészült bútor vagy bútordarabok végösszegből levonunk.

Tökéletes megoldás azoknak, akik szeretnek előre tervezni és tudják, hogy a jó szakemberek nem érnek rá azonnal nekiállni a megálmodott bútoroknak. Így pontosan akkor érkezhet, mondjuk az étkezőasztal, amikor a burkolók már a „seprűt” terelgetik az elkészült munkájukon.

Az így megrendelt termékekkel kapcsolatban, még az utalvány megvásárlása előtt egyeztetjük az elkészülési időpontot, melyet az addig beérkezett munkáink függvényében állítunk be. Sajnos előfordulhat, hogy az adott évre már nincsen szabad kapacitásunk, melyet az időpont egyeztetést követően jelzünk. Így eldöntheted, hogy kérsz egy távolabbi időpontot és igénybe veszed a 10 % kedvezményt vagy megkeresel ajánlatkéréseddel egy másik asztalost.

A kedvezmény magánszemélyekre vonatkozik! Belsőépítészek, lakberendezők és kivitelező cégek kedvezményeivel kapcsolatban az ajánlataink menüpont alatt tudhatsz meg több infót.

Szeretnél gyorsan kapcsolatba lépni velünk? Az ILYEN BÚTORT SZERETNÉK oldalon el is küldheted az inspirációs fotóid!