Ajánlatainkat kizárólag a kész bútorainkra vonatkozóan láthatod, mivel az egyedi megoldások mindig egyedi árszabást is igényelnek. Ajánlatot mindig e-mailben küldünk, hogy pontosan követhető legyen minden paraméter és a hozzá tartozó ár.

Kész bútoraink szinte mindig vannak, de csak limitált darabszámban, hiszen a legtöbb megrendelésünk egyedi kivitelezést igényel. Munkáink során, a különlegesebb kisbútorokból általában 2 db termék készül, hogy a kész bútoraink menüpont alá is kerüljön egy-két olyan bútordarab, melyet azonnal haza is vihetsz.
Természetesen, igény esetén mi is el tudjuk otthonodba szállítani, valamint össze is szereljük. Erről kérd szintén ajánlatunkat az adott bútorral kapcsolatban.

Ajánlatot készíthetünk egy, de akár több kisbútorról vagy akár egy komplett lakás vagy ház berendezéséről. Utóbbi esetében akár 10 % kedvezményt is adhatunk az egyes termékek árából, komplett megrendelés esetén.

Komplett lakások 10 %-os kedvezményén felül további 20 % kedvezményt biztosítunk lakberendezőknek és belsőépítészeknek, amennyiben a honlapon található termékekből válogatják össze a berendezni kívánt enteriőr bútorait.

Kivitelező cégek is részesülhetnek a fent említett kedvezményekből, amennyiben az épített vagy felújított ingatlant szeretnének berendezni. Komplett szolgáltatást, miszerint pincétől a padlásig, azaz:

Végül pedig a kültéri megoldásokkal kapcsolatban is kérhetsz tőlünk ajánlatot, hiszen az íves pergoláink látványos megoldást biztosítanak bármilyen, mediterrán jellegű teraszon. A hossz-toldott és réteg-ragasztott frízeknek köszönhetően nem repedezik össze, valamint vetemedni sem tud az anyag. Mindezen feltételek teljesülnek, ha legalább 3 évente, a Milesi kültéri felületkezelő anyagaival ápoljuk a fa részeket.

Várjuk továbbá éttermek, borászatok, pubbok... jelentkezését, akiknek szintén 10 vagy akár 20 % kedvezményt is biztosíthatunk egyedi megrendeléseikből. A BútorKovács.hu oldalon található étkezőasztalokból pedig 25 %-ot is érvényesíthet.

A magánszemélyekre vonatkozó kedvezményekről az ajándékutalvány menüpont alatt találsz több infót! Illetve, ha villámgyorsan szeretnél velünk kapcsolatba lépni, akkor az ILYEN BÚTORT SZERETNÉK oldalt használd!