Termékek

Nincs kép beállítva ZÜRICH natur bontott gerendás rusztikus asztal a gyártótól
rusztikus étkezőasztal
ZÜRICH natur bontott gerendás rusztikus asztal a gyártótól. Robosztus borozóasztal, natúr vagy fehérített árnyalatokban, egyedi méretben 12 méter hosszig. Elsősorban tölgyfából gyártjuk, de igény esetén más kemény vagy lágy lombos fafajból is elkészíthetjük. Olajozott felülete ellenálló a nedvességgel szemben és magas kopásállósága is figyelemreméltó.
Nincs kép beállítva ZÜRICH bontott gerendás rusztikus asztal a gyártótól
rusztikus étkezőasztal
ZÜRICH bontott gerendás rusztikus asztal a gyártótól. Robosztus borozóasztal, egyedi színben és méretben 12 méter hosszig. Elsősorban tölgyfából gyártjuk, de igény esetén más kemény vagy lágy lombos fafajból is elkészíthetjük. Olajozott felülete ellenálló a nedvességgel szemben és magas kopásállósága is figyelemreméltó.
bk-zermatt-antik-bontott-gerendas-rusztikus-asztal-a-gyartotol-90-szeles
bontott gerenda étkezőasztal
ZERMATT antik gerenda asztal a gyártótól. Botnott alapanyagból készítjük, egyedi méretben. A natúr olajjal kezelt, magas kopásállóságú felülett, ellenáll a víznek és a különboző folyékony szennyeződéseknek. Sima, könnyen takarítható, időtálló étkezőasztal.
bk-zermatt-antik-bontott-gerendas-rusztikus-asztal-a-gyartotol-90-szeles
bontott gerenda étkezőasztal
ZERMATT antik bontott gerendából készült, 14 személyes asztal a gyártótól. Sokat megélt, botnott alapanyagból készült étkezőasztal, egyedi méretben. A natúr olajjal kezelt, magas kopásállóságú felülett, ellenáll a víznek és a különboző folyékony szennyeződéseknek. Sima, könnyen takarítható, időtálló étkezőasztal.
zaragoza-minimal-stilusu-tv-allvany-rusztikus-kivitelben-a-gyartotol.jpg
rusztikus tv állvány
ZARAGOZA minimal stílusú tv állvány rusztikus kivitelben a gyártótól
york-ipari-stilusu-talaloszekreny-a-gyartotol.jpg
tálalószekrény
YORK ipari stilusú tálalószekrény a gyártotól
vitre-provence-stilusu-festett-szurke-furdoszobabutor-a-gyartotol.jpg
rusztikus fürdőszobabútor
VITRE provence stílusú festett szürke fürdőszobabútor a gyártótól
rusztikus-fa-konyhapult-bontott-gerendabol-holzart.jpg
rusztikus konyhapult
VIGNALE rusztikus fa konyhapult bontott gerendából a holzarttól. Elsősorban bontott vagy normál keményfából, mint tölgy vagy kőris készítjük, de igény esetén fenyő alapanyogból is gyártjuk. Egyedi méretben és színben. A speciális olajnak köszönhetően kopásálló és a víznek is ellenáll. 2 év garanciát vállalunk rá!
natur-hatasu-rusztikus-belteri-ajto.jpg
beltéri ajtó
VERTA natúr hatású, rusztikus fa ajtó. Tölgy vagy bármilyen más fából, egyedi méretben és színben rendelhető. Üveges, illetve betétes kivitelben egyaránt. Magas kopásállóságú, natúr olajozott felülettel.
1. oldal / 16