almeria-minimalista-konyhabutor-egyedi-meretben-a-gyartotol.jpg
minimalista konyhabútor
ALMERIA minimalista konyhabútor egyedi méretben a gyártótól. Az egyedi igényekhez igazodva, blum vasalatokkal, több színben rendelhető.
azure-antracit-minimalista-konyhabutor-egyedi-meretben-a-gyartotol.jpg
minimalista konyhabútor
AZURE antracit minimalista konyhabútor egyedi méretben a gyártótól. Látványos színek, tartós, tömör fából készült korpusz és konyhafront, magas kopásállóságú, nedvességálló, fa pult és fali panel. Végül pedig Blum vasalatok.
azure-sarga-minimalista-konyhabutor-egyedi-meretben-a-gyartotol.jpg
minimalista konyhabútor
AZURE sárga minimalista konyhabútor egyedi méretben a gyártótól. Látványos ez a festett, egyedi méretre gyártható konyhabútor. Bontott, tölgyfa gerendából készült pult és falipanel, magas kopásállóságú, nedvességálló, natúr olajozott felülettel.
azure-szurke-minimalista-konyhabutor-egyedi-meretben-a-gyartotol.jpg
minimalista konyhabútor
AZURE szürke minimalista konyhabútor egyedi méretben a gyártótól. Klasszikus formavilág, modern megjelenés és rusztikus elemek jellemzik ezt a keményfa alapanyagból készített konyhabútort. Tartós használhatóságáról pedig a Blum vasalatok gondoskodnak.
babajoz-minimalista-konyhabutor-egyedi-meretben-a-gyartotol.jpg
minimalista konyhabútor
BABAJOZ minimalista konyhabútor egyedi méretben a gyártótól. A magasfényű és a sima bútorlap kombínációja, amely tökéletes választás lehet egy minimalista enteriőrbe. A bútor elemeinek működéséről pedig a Blum vasalatai gondoskodnak.
bilbao-minimalista-konyhabutor-egyedi-meretben-a-gyartotol.jpg
minimalista konyhabútor
BILBAO minimalista konyhabútor egyedi méretben a gyártótól. Magas fényű törtfehér és a furnéros tölgyfa lap kombináció az egyik legdivatosabb megoldások egyike a konyhabutorgyártásban manapság. Mindezek mögött pedig a Blum vasalatai biztosítják a tartós megbízható fiók és ajtózáródást.
cadiz-minimalista-konyhabutor-egyedi-meretben-a-gyartotol.jpg
minimalista konyhabútor
CADIZ minimalista konyhabútor egyedi méretben a gyártótól
ceuta-minimalista-konyhabutor-egyedi-meretben-a-gyartotol.jpg
minimalista konyhabútor
CEUTA minimalista konyhabútor egyedi méretben a gyártótól. Közkedvelt stílusú konyhabútor, melynek bútorlap és tömör fa elemei, közösen biztosítják a látványos megjelenést. A Blum vasalatok pedig a mozgó elemek precíz működéséért felelnek.
burgos-minimalista-konyhabutor-egyedi-meretben-a-gyartotol.jpg
minimalista konyhabútor
CORTES minimalista konyhabútor egyedi méretben a gyártótól
1. oldal / 2