Termékek

rusztikus-shabby-chic-belteri-ajto.jpg
beltéri ajtó
BERTOGNA rusztikus, shabby chic stílusú fa ajtó. Tölgy vagy bármilyen más fából, egyedi méretben és színben rendelhető. Üveges, illetve betétes kivitelben egyaránt. Magas kopásállóságú, natúr olajozott felülettel.
bilbao-minimalista-konyhabutor-egyedi-meretben-a-gyartotol.jpg
minimalista konyhabútor
BILBAO minimalista konyhabútor egyedi méretben a gyártótól. Magas fényű törtfehér és a furnéros tölgyfa lap kombináció az egyik legdivatosabb megoldások egyike a konyhabutorgyártásban manapság. Mindezek mögött pedig a Blum vasalatai biztosítják a tartós megbízható fiók és ajtózáródást.
rusztikus-bontott-fenyo-svedpadlo-1.jpg
rusztikus fa padló
BOGGIANI antikolt, fenyő padlóburkolat. Antikolt felületkidolgozással, egyedi méretben és színben rendelhető padlólapok. Magas kopásállóságú, oldoszermentes olajjal kezelt felülettel.
bologna-fa-agykeret-a-gyartotol.jpg
minimalista fa ágy
BOLOGNA fa ágykeret a gyártótól. Tömör fából vagy furnérozott kivitelben, egyedi méretben és színben. Magas kopásállóságú, olajozott felülettel.
bolzano-antik-white-bontott-gerendas-rusztikus-asztal-a-gyartotol.jpg
rusztikus étkezőasztal
BOLZANO antik white bontott gerendás rusztikus asztal a gyártótól. . Tölgyfából készült asztal, melyet egy speciális fehér olajjal kezeltünk, hogy ellenálljon a víznek és a kopásállósága is járofelet keménységű legyen. Egyedi méretben és több féle színben rendelhető.
bolzano-bontott-gerendas-rusztikus-asztal-a-gyartotol.jpg
rusztikus étkezőasztal
BOLZANO bontott gerendás rusztikus asztal a gyártótól. Tölgyfából készült asztal, melyet egy speciális olajjal kezeltünk, hogy ellenálljon a víznek és a kopásállósága is járofelet keménységű legyen. Egyedi méretben és színben rendelhető.
bolzano-kihuzhato-bontott-gerendas-rusztikus-asztal-a-gyartotol.jpg
rusztikus étkezőasztal
BOLZANO kihúzható bontott gerendás rusztikus asztal a gyártótól. . Tölgyfából készült asztal, melyet egy speciális olajjal kezeltünk, hogy ellenálljon a víznek és a kopásállósága is járofelet keménységű legyen. Akár 4-szer 50 cm hosszú betoldással is rendelhető étkezőasztal.
bonn-bauhaus-stilusu-fabol-keszult-rusztikus-komod-a-gyartotol.jpg
rusztikus fa komód
BONN bauhaus stílusú fából készült rusztikus komód a gyártótól
Nincs kép beállítva
rusztikus fa falburkolat
Bontott gerenda hatású, rusztikus fa falburkolat közvetlen a gyártótól.
3. oldal / 16