Bútort keresel? A BútorKovács csapata segít!

10 éve folyamatosan követjük a bútorgyártással kapcsolatos trendeket, melyeket kiállítási anyagokból, Facebookról és az egyik legnagyobb inspirációs oldalról a Pinterestről gyűjtjük.

Szeretünk kísérletezni különböző felületkezelő rendszerekkel. Új alapanyagokat megismerni, valamint az inspirációs képeken szereplő bútorokat legyártani. Tehát szeretjük a kihívásokat! :D

Milyen bútort tudunk neked gyártani?

A legtöbb termékünk rusztikus vonalvezetésű, koptatott struktúrájú felülettel készül. A rusztikus designon belül is a főbb irány az ipari kivitel, valamint a letisztultabb, minimalista formavilágú loft bútorok. Persze előfordul néhány a Provence ágykeret is, melyet elsősorban tömör fából gyártunk.

A másik főbb irányvonal a rusztikuson belül a bontott gerendás étkezőasztalok, konyhapultok és konyhasziget tetők. Ettől strapabíróbb, kopásállóbb és simább, tömör fából készült felületet találni sem lehetne, hiszen az általunk gyártott megoldások egy igazán egyedi és látványos megoldást képvisel.

További általunk gyártott termék, szintén a rusztikus designt képviseli és használhatjuk oldalfalakra és födémburkolásra, azaz mennyezetünk burkolására. Gyakorlatilag egy 20 cm széles, rusztikus , bontott gerenda hatású „lambária” megoldásról beszélünk, melyet párnafa segítségével rögzítünk a falra. Ehhez tartozik egy rusztikus gerenda is, amely szintén a bontásból megmaradó anyagok felületkiképzésével megegyező designt mutat. Könnyű rögzíteni, toldani, szögre illeszteni és bármilyen színben tudjuk gyártani.

Gyakorlatilag bármilyen rusztikus kivitelű bútort legyárthatunk neked, melyet konyhába, étkezőbe, nappaliba, hálóba, fürdőbe vagy akár az irodádba is rendelhetsz, egyedi méretben és színben.

Amennyiben vannak elképzelésid, inspirációs fotóid a bútorról, amire szeretnél ajánlatot kérni, akkor az alábbi oldalunkon vagyis az ILYEN BÚTORT SZERETNÉK oldalon megteheted!