Bontott, fa gerendából készült konyhapultot szeretnél?

Az elmúlt néhány évben jelentősen megnőtt az érdeklődés a fa munkalapok iránt. Úgy tűnik, egyre többen választják a fát a konyhafelújítás vagy átalakítás során a népszerűbb gránit vagy corian munkapult helyett.

Miért válassz TE is természetes és unikális konyhai megoldást? Azontúl, hogy naturális, esztétikus és mindeközben modern hangulatot kölcsönöz… A fa több ennél!

A fa olyan megjelenést kölcsönöz, amelyre semmilyen más anyag nem képes. Lehet, hogy nem ez az első anyag, ami eszedbe jut, ha a munkalapokra gondolsz, de hidd nem fogsz csalódni. Ha szeretnéd, hogy konyhád különleges és egyedi legyen, akkor egy gyönyörűen kidolgozott konyhapultnál keresve sem találhatsz jobbat!

Megnézem a konyhapultokat: KLIKK IDE!

A fa igazán kreatívan használható és könnyen formálható és most elmondjuk miért is szeretjük annyira a fát és a „közös” munkát.

Te is szereted a természetes megoldásokat az otthonodban? Keresed azt a megoldást, amitől a nappali különlegesebb lesz és a családi összejövetelek otthonos helyszínévé válik? Esetleg az étkeződ vagy éppen a fürdőszobád szeretnéd új köntösbe bújtatni?


Rusztikus falburkolatainkat neked találták ki, hiszen az időtlen design mellett praktikus megoldást kínálnak, ha szeretnél egyedi stílust és textúrát adni az adott helyiségnek. A mutatós falburkolatok belsőépítészeti elemekként varázsolnak rusztikus, modern vagy vintage stílust otthonodba.

TALÁLD MEG A HOZZÁDILLŐ FABURKOLATOT ( RUSZTIKUS FALBURKOLATAINK )

Ha otthonodban a trendi megoldások mellett fontos a környezettudatosság és szeretnéd támogatni a természetet, akkor szintén a legjobb helyen jársz!
Miért? Mert termékeink:

Ismerd meg a lakásodban rejlő lehetőségeket és díszítsd otthonodat is rusztikus födémgerendával!

Új otthonba költözöl? Felújítás előtt állsz vagy felfrissítenéd a mostani tereket? Ismerd meg a lakásodban rejlő lehetőségeket és díszítsd otthonodat is rusztikus födémgerendával!

Miért éppen födémgerenda?

Eszedbe jutott már milyen sokszor nézed a plafont? Ébredéskor, álomba merülés előtt vagy csupán a délutáni pihenés során tekinteted sokszor elidőzik… miközben gondolataid valahol egészen máshol járnak… Belegondolva ezekbe az értékes pillanatokba, nem is kérdés miért fontos megfelelő időt fordítani a mennyezetünk esztétikájára.
Erre kínál megoldást a BÚTORKOVÁCS! Napjainkban a rusztikus mennyezet lehetőséget kínál arra, hogy ötvözzük a régmúlt katedrálisok hangulatát egy vidám élettel teli otthon megjelenésével.

HolzArt RUSTIC-EA32Dbrown rusztikus, bontott hatású födémgerenda

HolzArt RUSTIC-EA32Dbrown rusztikus, bontott hatású födémgerenda


Sokak számára már régóta ismert a poliuretán, azaz a hungarocel anyagból készült, rusztikus födémgerenda. Elsősorban mennyezetre vagy speciális esetekben oszlopok takarására is használják.
Ennek kapcsán fejlesztettük ki a saját gyártású, lucfenyőből készült, belül üreges, rusztikus mennyezet vagy közismertebb nevén födémgerendánkat.
Az állgerenda, több funkciót is betölthet, hiszen egyedi méretben is készítjük, de van 5 féle színben, standard méretű, kész rusztikus gerendánk, melyeket elsősorban mennyezetre szerelnek fel. Standard mérető födémgerendáink, 19x17, 13x19, 12x12, 6x9 cm külmérettel bírnak. Az első szám, mindig a magasságot, a második pedig a gerenda szélességét jelentik.