SEGÍTHETÜNK OTTHONOD BERENDEZÉSÉBEN? AKÁR 30 % KEDVEZMÉNY!

FELÚJÍTÁS? BERENDEZÉS?

Otthonod felújításán gondolkodsz? Szeretnéd berendeztetni új élettered? Szeretnél praktikus, egyedi megoldásokat, természetes anyagokból? Könnyen takarítható, fa felületeket keresel? A HolzArt és a BútorKovács segít neked mindenben! A tervezéstől a kivitelezésig bármit ránk bízhatsz, ha egy egységes megoldást szeretnél.

PINCÉTŐL A PADLÁSIG?

Felújítás és berendezés közvetlen a kivitelezővel és a gyártóval? Egységes letisztult, egyedi megoldások? Egy cégtől minden bútor, padló és egyéb lakberendezési kiegészítő? Pincétől a padlásig mindenben segít a HolzArt és a BútorKovács csapata! Legyen az hajópadló, konyhabútor, étkezőasztal vagy akár a mennyezetre szerelt, fa födémgerenda.

JÓ HELYEN JÁRSZ!

Szeretnél mindent közvetlen a gyártótól venni, ha otthonod berendezéséről van szó? Természetes, fa alapanyagokban gondolkodsz, melyek tartósak és könnyen tisztíthatok? Rusztikus padló, konyhabútor, nappali vagy étkezőbútor, de éppenséggel akad nálunk antik födémgerenda is. Minden adott, hogy otthonod berendezése jó kezekbe kerüljön.

2021-BEN, MINDEN MEGRENDELT RUSZTIKUS BÚTOR VAGY BURKOLAT ÁRÁBÓL 15 % KEDVEZMÉNYT ADUNK, AMENNYIBEN LEGALÁBB 3 FÉLE TERMÉKET RENDELSZ TŐLÜNK!

  • VALAMINT, HA A BÚTORKOVÁCSTÓL RENDELED OTTHONOD TELJES BÚTORZATÁT (KONYHA, GARDRÓB, ÁGYKERET, KOMÓD, FÜRDŐSZOBABÚTOR), AKKOR MOST A HOLZART TERMÉKEIBŐL 30 % KEDVEZMÉNYT ADUNK! (RUSZTIKUS, FA KONYHAPULT, FA PADLÓ ÉS FALBURKOLAT, ILLETVE FÖDÉMGERENDA!)


TOVÁBBI 6 %-AL PEDIG TÁMOGATUNK EGY ÁLTALAD MEGJELÖLT, GYERMEKEKET SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNYT! (AJÁNLATKÉRÉSEDNÉL VÁLASZD KI, HOGY MELYIK ALAPÍTVÁNYT TÁMOGATNÁD!)

Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy kollégánk mielőbb elkezdhesse veled az egyeztetést, hogy összeállíthassuk ajánlatodat. Addig is nézd meg a legutóbbi felújítási munkánkról készült képeket! KLIKK IDE!
The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)

Rusztikus konyhasziget tető, tölgyfából, amely könnyen takarítható és bírja a strapát

Rusztikus konyhasziget tető, tölgyfából, amely könnyen takarítható és bírja a strapát, valamint a ráölő szennyeződések sem hagynak rajta foltot. Igen Ilyen létezik!


A HOLZart csapata készít, elsősorban tölgyfából, rusztikus konyhasziget tetőket, illetve konyhapultot egyedi méretben. Nem kell többé aggódni, ha kiborul a boros pohár vagy a mosogató mellett csöpögnek az edények. Készítünk neked olyan konyhapultot, ahol ezekkel nem foglalkoznod. Egy szimpla vizes ronggyal könnyedén letörölhető és a magas kopásállóságú felület sok mindennek ellen áll.

Öregített fenyő mennyezetburkolat

Öreg, antik fa mennyezetburkolat? Bontott fából vagy a HOLZart csapatától? Mindkét kérdésre tudjuk a választ!


Kezdjük az elsővel, hiszen manapság sokan keresnek ilyen jellegű kész fa burkolatot, vidéki esetleg loft stílusú otthonukba. 2017-től már kapható a HOLZart-nál az antikolt, bontott fa hatású mennyezetburkolat, amely bármilyen színárnyalatban kapható, hiszen egyedi megrendelés alapján gyártjuk.
Megrendelőink fantáziáját javarészt a vidéki, rusztikus otthonok inspirálják, melyek kialakításához nyújtunk mindenben segítséget. Kapunk egy inspirációs képet, javarészt a pinterestről vagy mutatunk párat az általunk készített mennyezetburkolatokból, készítünk egy vagy akár több mintát, kiválasztjuk a legjobban tetszőt és már indulhat is a gyártás. Természetesen a felrakásban is szívesen segítünk.

Bontott gerendás étkezőasztal

Inspirációkat keresel otthonod berendezéséhez? Próbálod követni a bútorokkal kapcsolatos trendeket? Szereted a rusztikus stílusirányzatokat? Imádod a Provence hangulatot? Szeretnél egy loft vagy egy industrial stílusú bútort, esetleg egy komplett enteriőrt? Tetszenek a bontott gerendából készített asztalok, konyhapultok? Rusztikus falburkolatban gondolkodsz? Szeretnél a mennyezetre bontott gerendás födémburkolatot? Ezekre a kérdésekre mind választ kaphatsz, ha körülnézel a BÚTORKOVÁCS inspirációs blogján, ahol saját vagy más bútor gyártók termékeit vesézzük ki. Továbbá megtudhatod, hogy hogyan és miből készülnek az éppen aktuális stílusirányzatok bútorai.

BÚTORAINK ÉS EGYÉB TERMÉKEINK ITT

BK-ZURICH-BETON design robosztus gerenda asztal világos szürke színben

BK-ZURICH-BETON design robosztus gerenda asztal világos szürke színben

BK-ZURICH BETON nevű, rusztikus stílusú asztalunk egy igazán különleges megjelenésű étkezőasztal. A bontott gerenda és a beton festés a legújabb trendeknek megfelelő látványt biztosít. Az asztal lábak robosztus keményfából készültek, melyeket két fém feszítő vas tart a helyén. Masszív, stabil szerkezet, amely még az unokákat is kiszolgálja majd.

BK-ZURICH robosztus, bontott gerenda asztal világos színben

BK-ZURICH robosztus, bontott gerenda asztal világos színben

A BK-ZURICH tömör fa asztalunk egy igazi robosztus szerkezet, ami híven tükrözi a minőséget és a megbízható, éveken át tartó strapabíró kivitelt. A keményfából készült, rusztikus étkezőasztal jó néhány 10 évig, de talán generációkon átívelően szolgálja ki a családot. Több féle színben is rendelhető, valamint egyedi szélességi és hosszméretek alapján gyártjuk. 100x160-as mérettől kezdve egészen a 120x400 centiméteres befoglaló méretig.

BK-VARSO fém i gerendás rusztikus fa tetős étkezőasztal

BK-VARSO fém i gerendás rusztikus fa tetős étkezőasztal

A BK-VARSO ipari stílusú asztalunk egy igazi klasszikus, amely „I” gerendából készült, porfestett szerkezet.Masszív és strapabíró étkezőasztal, amely a súlyával bizonyítja a tartósságát. Rusztikus tölgyfa tető, az „I” gerendából készült vas láb és káva szerkezet egyedi megoldásokkal várja kreatív megrendelőit. Nálunk a BútorKovácsnál az asztalok minden mérete az egyedi igényekhez igazodik. Legyen az az étkezőasztal hossza vagy szélességi mérete, a lábak dőlésszöveg és persze nem utolsó sorban a szerkezet felülete és színe.

BK-VALDISOLE rusztikus bontott gerenda asztal

BK-VALDISOLE rusztikus bontott gerenda asztal

BK-VALDISOLE sokak számára egy olasz kis síparadicsom, de nekünk az első olyan asztalunk, amely néhány 280-an éves bontott gerendából készült. Semmi plusz kiegészítő anyag felhasználás, mivel akkor elvesztené azt az autentikus hatást, melyet egy ilyen gerenda asztal képvisel. Sokak számra egy bontott anyag értéktelen lom, de a BútorKovács csapatának egy hatalmas kihívás, hiszen az ilyen étkezőasztalok megalkotásához nagyon fontos alapanyagként szolgálnak. Sajnos azonban nem ilyen egyszerű a helyzet, hogy vásárolunk néhány bontott gerendát és összeragasztjuk, mint az a képen is látjuk.

BK-SOUL rusztikus fa asztal vas lábakkal bontott gerendából

BK-SOUL rusztikus fa asztal vas lábakkal bontott gerendából

BK-SOUL nevű, ipari stílusú asztalunk egy igazán innovatív étkezőasztal. Az asztal fém lábakon áll, melyet csak egy igényes lakatos ember képes legyártani. Precíz és pontos hegesztési varratok és a tökéletesen megválasztott anyagvastagság. Ezen szakipari megoldások teszik igazán látványossá ezt az ipari stílusú étkezőasztalt.

BK-PARIS esztergált lábas fa asztal rusztikus kivitelben

BK-PARIS esztergált lábas fa asztal rusztikus kivitelben


A BK-PARIS étkezőasztalunk egy igazi kis gyöngyszem, melynek kecsessége és eleganciája példaértékű. Mindezek mellett pedig egy masszív és megbízható asztal, mely elsősorban keményfából készülhet, egyedi méretek alapján. Az asztal szerkezeti elemi közül a láb CNC géppel esztergált, míg a tető és a többi alkatrész 100 %-ban kézzel készített, rusztikus, koptatott felületű.

BK-MILANO robosztus bontott gerenda asztal vas pántokkal

BK-MILANO robosztus bontott gerenda asztal vas pántokkal

A BK-MILANO a klasszikus asztalok megtestesítője, hiszen egy robosztus szerkezet, amely bontott, tölgyfa gerendákból készült. Továbbá csempésztü0nk bele egy kis ipari stílust is, amely egy állítható vas merevítés, hogy stabil és strapabíró legyen az asztal káva szerkezete.

BK-MARSEILLE robosztus esztergált lábas antikolt asztal

BK-MARSEILLE robosztus esztergált lábas antikolt asztal

A BK-MARSEILLE egy igazán különleges asztal, amely az ipari és a country stílust próbálja ötvözni.Látványos, esztergált lábak és egy rusztikus ipari jellegű tető, melyet egyedi méretben készítünk, az igényekhez mérten.

BK-LONDON díszes ipari stílusú rusztikus fa étkezőasztal

BK-LONDON díszes ipari stílusú rusztikus fa étkezőasztal

BK-LONDON fantázia névre keresztelt, ipari stílusú asztalunk egy igazán kreatív bútordarab. Az asztal fém lábakon áll, melyet csak egy, a munkájára igényes lakatos ember képes megvalósítani. Precíz hegesztési varratok, pontos szegecselés, tökéletes porfestés és egy rusztikus tető. Ezek a szakipari megoldások teszik igazán látványossá ezt az ipari stílusú étkezőasztalt.