Új ajtót keresel vagy a régit cserélnéd le?

Új ajtót keresel vagy a régit cserélnéd le? Különleges beltéri faajtót keresel és imádod a természetes megoldásokat otthonodban?
Akkor a legjobb helyen jársz!
Jól tudjuk, hogy amikor kiválasztod a megfelelő ajtót számos tényező befolyásolja a döntésed, de általában az egyik az első tényező, hogy miből készüljön.

Miért válassz faajtót?
Bár nem okoz meglepetést, hogy sokan gondolják, hogy a fa a legjobb választás, ha ajtóról van szó. Mi azonban azt is fontosnak tartjuk, hogy megértsd a "miértet". Éppen ezért hoztunk néhány magyarázatot, hogy ezek ismeretében egy percig ne hezitálj tovább, ha ajtó vásárlásra kerül a sor.

ÉREDEKELNEK A FAAJTÓK

Amikor a tökéletes stílusú bútorokat keresed otthonodba

Amikor a tökéletes stílusú bútorokat keresed otthonodba, akkor minden apró részlet a személyes ízléseden és megérzéseiden múlik. Hiszen számos különböző design közül választhatsz és közben bátran elengedheted a fantáziádat… különösen, ha vintage megjelenést szeretnél.

Abban biztosan egyetértünk, hogy az egyik legmeghatározóbb darab, aminek kiválasztására különös figyelmet szentelsz, az nem más, mint az étkezőasztal. Hiszen a közösségi élmények, a családi ebédek, a baráti borozgatások és kártya partik egyaránt azt körül ülve zajlanak.
Ha egy olyan hangulatos és kifejezetten barátságos teret szeretnél létrehozni, amelyben vendégeid és a család minden tagja szívesen elidőzik, akkor egy rusztikus étkezőasztalt tényleg semmi sem tud felülmúlni.
A BÚTORKOVÁCS asztalai több fogásos vasárnapi ebédekre, könyökölésre, ide-oda kilöttyenő kakaó foltokra és vidám társasági életre készülnek!
Nézd meg te is étkezőre szánt megoldásainkat

TE is régóta keresed azt a fürdőszobabútort, amely hasznos funkciói mellett szemet gyönyörködtető is?

TE is régóta keresed azt a fürdőszobabútort, amely hasznos funkciói mellett szemet gyönyörködtető is?


Függetlenül attól, hogy egy kis luxust szeretnél csempészni a fürdőbe vagy teljesen felújítod, a megfelelően kialakított fürdőszobának nem csak a stílusodat, de az életmódodat is képviselnie kell.

Legyen szó rusztikus fürdőszobáról vagy hangulatos vendégfürdőről, a BÚTORKOVÁCS egyedi bútoraival könnyedén kialakíthatod a tökéletes fürdőszobát.
Az emberek gyakran fordulnak a közeli üzletekhez fürdőszobai szekrényeikért, mert úgy gondolják, hogy ezek a nagykereskedők tudnak olyan szekrényeket készíteni, amelyek jobban megfelelnek az igényeiknek.

Ez azonban sokszor nem így van, ezért több oka is van annak, hogy fontolóra vedd az egyedi kézzel készített bútor rendelést. Ebben segít neked a BÚTORKOVÁCS! Mi több, biztosítjuk számodra a minőség és a konstrukció egységét.
Pont ilyen fürdőszobabútort keresek

De mik is az előnyei az egyedi gyártásnak?
Jobb minőségű kivitel.

Bontott, fa gerendából készült konyhapultot szeretnél?

Az elmúlt néhány évben jelentősen megnőtt az érdeklődés a fa munkalapok iránt. Úgy tűnik, egyre többen választják a fát a konyhafelújítás vagy átalakítás során a népszerűbb gránit vagy corian munkapult helyett.

Miért válassz TE is természetes és unikális konyhai megoldást? Azontúl, hogy naturális, esztétikus és mindeközben modern hangulatot kölcsönöz… A fa több ennél!

A fa olyan megjelenést kölcsönöz, amelyre semmilyen más anyag nem képes. Lehet, hogy nem ez az első anyag, ami eszedbe jut, ha a munkalapokra gondolsz, de hidd nem fogsz csalódni. Ha szeretnéd, hogy konyhád különleges és egyedi legyen, akkor egy gyönyörűen kidolgozott konyhapultnál keresve sem találhatsz jobbat!

Megnézem a konyhapultokat: KLIKK IDE!

A fa igazán kreatívan használható és könnyen formálható és most elmondjuk miért is szeretjük annyira a fát és a „közös” munkát.