Az új generációs kiállítótér, az új generációs kiállítási bútorokkal

Mit értünk az új generációs kiállítótér alatt?


Egy olyan különleges bútorzatot, értem ez alatt a vitrineket és a fali burkolatokat, melyek szinte beleolvadnak a kiállítandó tárgyak eszközök világába és nem tűnik fel a látogatónak, hogy egy kiállítótéren sétálgat. Leginkább azt az érzetet kell megteremteni, mintha a természetben sétálgatnánk és a természetes élővilágukban nézegethetjük, jelen esetben az állatokat.
Nyílván azért pontosan nem lehet visszaadni azt az érzete, mert lássuk be egy kitömött állat látványától nem feltétlen tudunk elvonatkoztatni, de mégis láthatjuk a természetes élőhelyét.
Hogyan lehet megteremteni a kiállításhoz illő bútorok miliőjét?


Első nekifutásra egyszerű a válasz. Meg kell ismerni a kiállítandó termékeket vagy a kiállítás témáját és a hozzá stílusban legjobban passzoló bútorokat kell legyártani. Ugye, hogy egyszerű? :)


Félre a tréfával! Sajnos vagy szerencsére ez nem olyan egyszerű, hiszen már az alapanyag sem mindegy. Készíthetünk bútorlapból is a kiállításhoz passzoló bútorokat, de véleményünk szerint a legjobban alakítható és a határtalan fantáziához is igazítható alapanyag a fa. Fából szinte minden megoldható, illetve stílusra, színre és struktúrára is találhatunk, illetve gyárthatunk polcokat, vitrineket, falburkolatokat és egyéb más fából készült kiállítási kellékeket, bútorokat.


Miért javasoljuk a fa alapanyagot a kiállítási bútorokhoz?


Mivel magas minőségben tudunk bármilyen formájú, színű és felületű fali és asztali vitrineket, fali burkolatokat és egyéb más szekrényeket, kiegészítőket... gyártani. Bútoraink felületét készíthetjük lakkozva vagy pácolt és lakkozott kivitelben, de lazúr festékkel is gond nélkül dolgozunk, valamint a manapság nagy tereket hódító antikolt felületeket is el tudjuk készíteni.
A termékek festését fújással vagy bizonyos esetekben ecsettel kezeljük, hogy sima, tartós és egyenletes felületet kapjunk. Termékeink felületkezelését minden esetben a Milesi cég anyagaival végezzük.


Tehát mindent összegezve, bártan kérhet ajánlatot bármilyen formájú, anyagú vagy felületű kiállítási bútorra, mivel rövid határidővel és magas minőségben készítjük el azokat. Garanciát pedig a törvényben megszabott időszakon kívül, akár kétszer vagy háromszor annyit is vállalunk.


( forrás: Tömör fa és bútorlapos kiállítási bútorok gyártója - BútorKovács )