BK-VIGO festett beltéri ajtó RAL színben és egyedi méretben

BK-VIGO festett beltéri ajtó RAL színben és egyedi méretben


Tavaly év elején kaptunk egy felkérést, miszerint 16 db egyedi méretű, festett kivitelű beltéri ajtólapot kell legyártanunk egy kedves ügyfelünknek. A forma hosszas tervezés és a tökéletes RAL szín kiválasztása után sikerült is véglegesíteni a megrendelést.


Számos ötlet és technikai újdonságot átnézve jutottunk egy letisztult, nem túlságosan hivalkodó, de mégis látványos kivitelhez. A BK-VIGO ajtólapunk 90 %-ban tömör fából, azaz hossztoldott és rétegragasztott borovi fenyő alapanyagból készítettünk, hogy a legtartósabb megoldás legyen, amit az egyedi ajtólapok piacán kaphatunk. Számos egyedi beltéri ajtókat gyártó cég használ csak MDF alapanyagot a termékeinél, de mi NEM a gyártás költségeit szerettük volna lecsökkenteni, hanem az ajtólap tartós és hosszú éveken át tartó tökéletes megjelenését szeretnénk kitolni. Ezért mi kizárólag a betéteknél használtuk az MDF lapot.

A többi alkatrész 100 %-ban tömörfa alapanyag.
Az ajtólap szerkezeti összeépítéshez is a legmodernebb megoldást használtuk, mivel a FESTOOL domino gépét fogtuk munkára. A csapok és a tiplik ideje lejárt! Kellett egy új megoldás, ami gyors gyártási folyamatot és egy stabil, tartós szerkezetet eredményez.


Mindezek összehangolt elegyéből hoztuk létre a BK-VIGO beltéri ajtólapot, melyet egyedi méretben minden RAL, illetve NCS színben gyártunk.
Egyedi méretű, beltéri ajtólapot szeretne? Keressen minket bizalommal! +36 30 5049261 telefonszámon hívhat vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írjon nekünk!