Egy divatos kis garzonlakás fürdőszobabútora

Egy divatos kis garzonlakás fürdőszobabútora

Sokak számára nagy fejtörést okozhat egy garzon lakás fürdőszobájának berendezése. Szász Csabának és a BútorKovácsnak azonban van pár ötlete. Belsőépítész kollégánk Csaba 3d látványtervén egy remek kis fürdőszobát láthatunk, melynek kivitelezését a BútorKovács vállalja.


Számos megoldást el lehet képzelni manapság egy fürdőben, de mint minden más helységben itt is nagy divat a rusztikus és a minimál stílus összemosása.


Pontosan mit is értünk ez alatt?


Elsőnek kezdjük a fallal és a hidegburkolattal, amely egy matt alapon színes mintákat tartalmazó csempe, amit már nagyon sok helyen megvásárolhatunk. Mivel a legtöbb fürdőszobában a fehér fényes csempe dominál, ezért Csaba próbálta ezt megtörni egy igen erőteljes mintázatú megoldással. Úgy gondoljuk, hogy ez remekül sikerült.

A második elem az a zuhanykabin, ami már inkább modern, minimál stílusú. Semmi minta vagy kerek forma, csak a szögletes, minimális anyag felhasználású megoldások.


A harmadik és egyben a tárolás egyik legfontosabb eleme a fürdőszobabútor. Jelene esetben a belsőépítész kollégánk nem tervezett tároló részt a lebegőpolcos mosdószerkényhez, de mivel ez csak egy 3d látványterv, így gond nélkül áttervezhető az egyedi igények szerint. Természetesen áttervezés után is gondoskodhatunk a minimál stílus követéséhez, melyben a BútorKovács is segít.


A fürdőszobabútorral és a fürdőszobával kapcsolatban hamarosan újra jelentkezünk. Cikkünkben a mosdószekrénnyel kapcsolatban vázolunk pár ötletes megoldást.


A kivitelezéssel és a bútorokkal kapcsolatban érdeklődhet a BútorKovács-nál a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.


Lakberendezéssel és 3d látványtervezéssel kapcsolatban pedig SZÁSZ CSABA kollégánkat keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.