Egy garzon enteriőr avagy egy tágas 25 négyzetméteres lakás bútorai

Egy garzon enteriőr avagy egy tágas 25 négyzetméteres lakás bútorai

Biztosan sokan megrökönyödve olvassák a blog bejegyzés címet, miszerint hogyan is lehet tágas egy garzonlakás.
A válasz igen egyszerű, mivel szükség van egy remek belsőépítészre Szász Csaba személyében, illetve egy bútorgyártóra, asztalosra, aki elkészíti a 3d látványterven látható egyedi bútorokat. Sokan keresgélnek az interneten enteriőröket, melyek alapján szeretnék berendezni a lakásukat, de mindig azon bukik meg a dolog, hogy nem találják a kivitelezőt és a belsőépítészt.
Ennek a 25 négyzetméteres garzonlakásnak a látványtervein gyakorlatilag egy komplett kész lakást álmodott meg Csaba, melyet a BútorKovács 2 hónap alatt meg is valósíthat. Értjük ez alatt a fürdőszoba burkolását és a fürdőszobabútor legyártását, a konyha és a bútorainak a kivitelezését, valamint a nappali enteriőrjének komplett megvalósítását.
Miután a kivitelezéssel és a bútorgyártással kapcsolatban már nem kell keresgélni a szakembereket, így térjünk vissza a belsőépítészeti tervekre, ahol láthatóan egy igen tágas kis lakást sikerült a lakberendező kollégánknak megvalósítani.


Hogyan tudunk egy kis lakásból látszólag egy tágas enteriőrt varázsolni?


Nagyon egyszerű erre a válasz, mivel játszani kell a formákkal és világos színeket kell használni, mint a fehér vagy egy világos krém szín. Semmiképpen se használjunk sötét, illetve rikító (piros, lila…) színeket, mert összenyomják a teret.


Továbbá a bútorok formáit és azok színeit is gondosan válogassuk meg és használjuk a fehéret, ami lehet matt vagy akár fényes, illetve keverjük egy világosabb fa texturával.
Így könnyedén varázsolhatunk látszólag dupla akkora lakást egy 25 négyzetméteres garzonból.


A továbbiakban részletesen, minden helységet érintve írunk a kivitelezésről, illetve a bútorok gyártásáról is. Valamint néhány praktikus ötlettel is szolgálhatunk a garzonlakás berendezésével kapcsolatban.


A kivitelezéssel és a bútorokkal kapcsolatban érdeklődhet a BútorKovács-nál a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.


Lakberendezéssel és 3d látványtervezéssel kapcsolatban pedig SZÁSZ CSABA kollégánkat keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.