Egy hamisítatlan Bauhaus tömör fa komód a régmúltból

Egy hamisítatlan Bauhaus tömör fa komód a régmúltból

Sokkoló a szemnek, a szögek és illeszkedésük a megszokott alkalmazástól eltérő módja miatt, de épp ettől, és a természetes anyagok és színek szintén nem mindennapos felhasználástól, válik rendkívüli mértékben egyedivé ez a ritka lakberendezési alkotás.

Mintha csak a Glock, A Sig Sauer vagy a Heckler und Koch hadiipari gyártósorairól származna ( és a tervezőnél szokás szerint csak egy derékszögű vonalzó lett volna ), de egy kis természetközpontú gondolkodásmóddal operáló skandináv beütéssel, főleg a süllyesztett elemek miatt. Cégünk ezt a példa nélküli kettősséget nagyon vonzónak ítélte meg és asztalos mestereink teljes mértékben egyetértenek ezzel.

A lebegés érzetét keltő mégoly vékony, szinte láthatatlan fém lábak sem törik meg ezt a varázst.

Készítünk bármilyen stílusban, elsősorban fából, de esetenként bútorlapból is fiókos komódokat, egyedi méretben! Kérjen ingyenes ajánlatot elképzeléseire! Nekünk elég egy rajz, fotó, esetleg egy látványterv, illetve a kívánt szerkezet mérete és színe, melyek alapján az ajánlatot és a komódot is el tudjuk készíteni!( forrás: egyedi, fából készült komódok gyártója - BútorKovács )


( kép: pinterest.com )