Egy ötletes, kicsit technokrata, minimál komód formaterve

Egy ötletes, kicsit technokrata, minimál komód formaterve

Mintha csak a Művészetek Palotája, vagy a Pompidou múzeumközpont elől szökött volna meg néhány extravagáns térkő, annyira különleges, már- már extrém hatást gyakorol a szemlélőre ez a komód. Inspiráló hatást generált a tervezőre a hatvanas évek futurisztikus, ötletes technokrata enteriőrje, a természetes alapanyagoknak hála nem esik szét a vizuális hatás, egységes az összkép.

A karcsú bútorlábaknak köszönhetően a fiókos komód úgy tűnik, mintha lebegne a térben, ez egyben a takarítást is rendkívüli mértékben megkönnyíti és gyorsítja. A csont fehér frontoldali bútorlap élesen kiugróvá avanzsálja a sötét, földelemekre utaló fiókokat és ez adja ki elsősorban a bútorgyártás érdekes színfoltját jelentő komód markáns, egyedi megjelenését.
Készítünk bármilyen stílusban, elsősorban fából, de esetenként bútorlapból is fiókos komódokat, egyedi méretben! Kérjen ingyenes ajánlatot elképzeléseire! Nekünk elég egy rajz, fotó, esetleg egy látványterv, illetve a kívánt szerkezet mérete és színe, melyek alapján az ajánlatot és a komódot is el tudjuk készíteni!

( forrás: egyedi, fából készült komódok gyártója - BútorKovács )


( kép: pinterest.com )