Egy régi gemenci híd újjászületése

Egy régi gemenci híd újjászületése

Sokak számára a bontott faanyagok értéktelenek és a legtöbb esetben tűzifaként végzik. Néhány kreatívabb bútorgyártó cég látott abban fantáziát, hogy a sokat megélt, rusztikus fából bútorokat készítsen.


Így jött a BútorKovácsnak is az ötlet, hogy próbáljunk meg használható és látványos dolgokat gyártani egy olyan fából, ami már megszolgálta a létét és akár túlélt egy világháborút is.


Számos asztalt és a hétköznapi életben használatos bútordarabot, mint étkezőasztal, komód, konyhabútor… gyártottunk az évek során. Azonban az irodák világába még nem sikerült becsempészni a rusztikus, bontott anyagokat. Szerencsére sikerült ránk akadnia egy irodabérléssel foglalkozó cégnek, aki egy patinás anyagból készült, tekintélyes méretekkel bíró asztalt álmodtak meg az egyik bérlehető irodahelységükbe. 


Így gyártottunk le nekik egy 4 méter hosszú és 140 cm széles, bontott tölgyfa gerendákból tárgyalóasztalt, aminek nem mindennapi megjelenése, illetve a maga 310 kilós súlya tesz igazán strapabíróvá és elnyűhetetlenné.


Egyedi méretben, illetve színben is rendlehető! Kérjen ajánlatot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.