Egy tv állvány, ahol a fa és a bútorlap is szerepet kapott

Egy tv állvány, ahol a fa és a bútorlap is szerepet kapott

Egy hihetetlen jó és a mai modern formatervezésnek az egyik legnagyobb ötlete, hogy a fényes úgynevezett minimál stílust ötvözték a melegebb és otthonosabb vonalat képviselő fa frontokkal.
Kiváló érzékkel kombinálható a két felület, gyakorlatilag bármilyen bútornál, mivel a kontrasztos színek igazán látványos megoldást nyújtanak.
A képen látható tv állvány inspiráció is fából készült tolóajtóval és a vastagított, asztalos nyelven doplungolt, magasfényű fehér korpusszal bárhol megállja a helyét. Legyen az egy modern minimál stílusú enteriőr csupa bútorlapos szerkezettel vagy éppen egy tömör fa bútorokkal megtűzdelt nappali vagy éppen egy hálószoba.
A kecses, króm szálcsiszolt lábazat pedig felteszi az i-re pontot, hiszen próbáljuk csak elképzelni valamilyen más megoldást. Nekünk nem sikerült, mivel ez bizonyult számunkra is a leglátványosabb megoldásnak.


Mivel szerkezetileg szépen kiveséztük a képen látható fából, illetve fényes bútorlapból készült tv állványt, ezért már csak a megvalósítással kapcsolatban kellene ötletek adnunk.
A bútort a Pinterest közösségi oldalon találtuk és egy blogger posztolta, ahol nem szerepelt a gyártó, így tehát érdemes lenne felhasználni az inspirációt és akár a saját ötleteinkkel feldobni vagy rábízni egy bútorgyártó cégre, aki biztosan tud néhány egyedi megoldással szolgálni. Persze biztosan az is megoldható, hogy egy ugyan ilyet készítsen, akár a BútorKovács, hiszen semmi különleges megoldást nem tartalmaz a szerkezet, amit egy komolyabb asztalos ne tudna elkészíteni.Gyakorlatilag a képen látható tv állványból jóformán bármi kihozható, mivel a lehetőségek határtalanok. Viszont, hogyha maradunk az eredeti dizájnnál, akkor olyan sokat nem tévedhetünk, mivel egy látványos, extravagáns bútordarabot állíthatunk a nappalinkba kitalált enteriőrbe.


(forrás: az egyedi, modern fa és bútorlapos tv állványok gyártója - BútorKovács)


(fotó: pinterest.com)