Egyedi Bauhaus bútorok gyártója

A Bauhaus stílus, mint iparművészeti "program" 1919-től egészen 1933-ig működött és sikerült gyökeresen megváltoztatni az akkori művészek, alkotók gondolkodását. A modern és egyben egyszerű, ám de markáns vonalakkal feledhetetlen bútordarabokat alkottak.A Bauhaus stílus egy igazi formabontó és könnyen felismerhető stílusirányzat, mivel egy hétköznapi ember is könnyedén felismerhet akár egy Bauhaus íróasztalt vagy akár egy sima étkezőasztalt is.

Körül is néztünk Interneten és kerestünk néhány inspiráció, amit egy ügyesebb asztalos is minden bizonnyal könnyedén le tud gyártani. Persze mi a BútorKovács-nál nem garantáljuk, hogy ez így is van, de azt biztosan, hogy mi el tudjuk készíteni.A két inspirációnk ugye egy-egy Bauhaus íróasztal, melyek tömör fából készültek egy igazi klasszikus forma szerint.Maga a szerkezetek, formájukat tekintve nem túlságosan bonyolultak, hiszen egy igazi Bauhaus bútor nem a komplikált megoldásokról híresek.

Azonban maga az alkatrészek kecses vonalvezetése és a bútor elemek összeillesztési megoldásai okozhatnak komolyabb fejtöréseket az asztalosnak.

Mivel a BútorKovács már készített néhány Bauhaus íróasztalt és 2014 januárjában egy komplett irodát is berendeztünk egyedi Bauhaus polcokkal, polcrendszerekkel, így már komolyabb tapasztalattal vághatunk neki egy újabb kihívásnak ebből a stílusirányzatból.Tehát, ha önnek is felkeltettük érdeklődését, illetve már régóta fontolgatja, hogy szeretne egy igazi Bauhaus íróasztalt irodájába vagy csak az otthonába, akkor ajánljuk magunkat a BútorKovács-ot!KERESSEN MINKET AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN!( forrás: egyedi Bauhaus bútorok gyártója - ButorKovacs.hu )