BK-BOLZANO bontott tölgyfa gerenda asztal 12 személyes

BK-BOLZANO bontott tölgyfa gerenda asztal 12 személyes

BK-BOLZANO az első bontott, tölgyfa gerenda asztalunk, melyet egyedi méretben gyártunk. Masszív, strapabíró étkezőasztal, amely néhány 10 évig kiszolgálja a családot. Patinás színek, rusztikus felület és a könnyű takaríthatóság jellemzi.

Bevezető akciós fa ágykeretek és árak

Bevezető akciós fa ágykeretek és árak

Tömör fából készült ágykeretek akciós bevezető áron, olcsón.

Mint ahogyan a cikk címéből is kiderült, olcsón, bevezető árakon kínálunk webáruházunkban, fából készült ágykereteket 140 x 200 -as méretben.Jelenlegi akciónk azért indult, mert a BútorKovács az egyedi fabútorok gyártása mellett megérett az első saját gyártású késztermékeinek webáruházas értékesítésére.

Barátságos kis vintage étkező

Barátságos kis vintage étkező

Biztos sokan észrevették már, hogy a legtöbb, lakberendezéssel foglalkozó cég weboldalán már igen csak nagy számban fordulnak elő vintage stílusú lakások, illetve elkészült házak referencia fotói.

Természetesen nálunk sem maradhat el, hiszen nagy korszakát éli mostanában a vintage, mivel divatos és mutatós bútordarabok készülhetnek az alábbi stílusban.

A nyugalom szigetén az asztalok asztala inspiráció

A nyugalom szigetén az asztalok asztala inspiráció

Az inspiráció fő témája az étkezőasztal, valamint a hozzá tartozó fából készült, antikolt festésű pad és a kékes-fehér rattan székek. Mindezen bútordarabokat a legtöbb esetben a dizájnerek megpróbálják örökségekből vagy "lomokból" összeszedni és felújítani, ami ugyan olcsóbb, de nem feltétlenül olyan tartós, mintha egy asztalos készítette volna új alapanyagokból.

A legújabb rusztikus étkezőasztalunk tölgyfából

A legújabb rusztikus étkezőasztalunk tölgyfából

Elkészült legújabb rusztikus asztalunk, melyet nem más, mint Mádai Vivien rendelt meg tőlünk a BútorKovácstól.
Nem sokat kellett a tervezéssel bíbelődni, mert konkrét elképzelések alapján gyártottuk le és az egyedi elképzeléseink és tapasztalataink alapján készítettük el a rusztikus, patinás felületet.12 személy? A BÚTORKOVÁCS BOLZANO bontott gerenda asztalával lehetséges!

Kényelmesen az ünnepi asztalnál? A BÚTORKOVÁCS BOLZANO bontott gerenda asztalával lehetséges!


Ezer éve vártál arra, hogy végre saját lakásod legyen, és eljött az idő, most birtokba veheted. Mostantól már házigazdaként is részt vehetsz a családi eseményeken, hiszen minden adott hozzá. Legfőképpen az est főszereplője: egy hatalmas és kényelmes étkezőasztal! Lehet az szülinapi buli vagy karácsonyi vacsora, ennél a 12 személyes asztalnál mindenki kényelmesen elfoglalhatja a helyét. Ez az étkezőasztal igazi különlegesség a lakberendezők számára is. Nincs az a stílus, ahová ne lehetne beilleszteni ezt a patinás felületű étkezőasztalt.

10 személyes bontott gerenda asztal, antik stílusban, közvetlen a gyártótól

Miért szerencsés magyar gyártó által készített, bontott gerendás étkezőasztalt vásárolni?


Ha tartós és minőségi terméket szeretnénk vásárolni, akkor a legjobb döntés, ha az adott országban, szakemberek keze által készített darabokat választunk. Ilyen gyártó a Bútorkovács is, akik kiemelkedő referenciákkal rendelkeznek a bútorgyártás területén.


A Bútorkovács komoly szakmai fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, és modern technológiát alkalmazva, kiváló minőségű alapanyagokat felhasználva valósítják meg a megrendelők elképzeléseit.

10 személyes bontott gerenda asztal a Bútorkovácstól

10 személyes bontott gerenda asztal a Bútorkovácstól


Sokan hónapokon át keresik az igazit. A tökéletes konyhaasztalt megtalálni azonban nem ilyen egyszerű. Számos olyan szempont van, amit figyelembe kell venni ahhoz, hogy tényleg a saját házunkba illő darabot válasszuk ki. A tömegtermékek között sokszor nem találni meg azt az egyedi stílust, amire nekünk szükségünk van.

8 személyes X lábas asztal, a rusztikus stílus szerelmeseinek

8 személyes X lábas asztal, a rusztikus stílus szerelmeseinek


Szépen tükrözi a régmúlt idők és a modern letisztult formák egyedi stílus-világát. Egy ilyen különleges X- lábas kialakítású fa asztallal egy kis természetet varázsolhatunk étkezőnkbe.


Ez a rusztikus asztal szinte bármilyen miliőben megállja a helyét. Lehet kedvencünk a klasszikus vagy a modern stílus, hozzá illő kiegészítőkkel bármelyik környezetbe könnyen beilleszthető. X lábas kialakításával olyan egyedi megjelenést kap, amely emlékeztet minket az erdei játszóterek és pihenők kellemes hangulatára és melegséggel tölti el szívünket.