Barátságos kis vintage étkező

Barátságos kis vintage étkező

Biztos sokan észrevették már, hogy a legtöbb, lakberendezéssel foglalkozó cég weboldalán már igen csak nagy számban fordulnak elő vintage stílusú lakások, illetve elkészült házak referencia fotói.

Természetesen nálunk sem maradhat el, hiszen nagy korszakát éli mostanában a vintage, mivel divatos és mutatós bútordarabok készülhetnek az alábbi stílusban.

A kontrasztos megoldásainak köszönhetően elég hamar feltűnést kelt még egy avatatlan szem számára is. Ugyan azt nem tudjuk, hogy a vintage bútorok melyik évtől kezdve lettek ennyire keresettek, mivel nálunk a lakberendezés elsősorban csak a bútorokkal kapcsolatos részre terjedt ki. Viszont azt bizton állíthatjuk, hogy az alábbi étkező inspiráció a vintage stílust kedvelők számára igen csak tetszetős lehet.Az étkezőasztal ugyan nem feltétlen egy bonyolult bútordarab, hiszen a szögletes nyírfa lábak és a szintén nyírfából készült régies szerkezetű tetőmegoldás, valamint a barnás lazúros szín nem teszi azzá, viszont tökéletesen illik a környezetbe.Az ipari stílusú fekete lámpa, a fekete szegélyű képkeret és a szintén fekete tűzlétra adja meg a végleges stílusát az étkezőnek, amibe ezek szerint némi iparit is belecsempészett a lakberendező.

Tehát, ha elnyerte tetszését az alábbi enteriőr, akkor keressen fel egy vintage bútorokat gyártó céget vagy egy ismertebb lakberendezőt, akinek vannak ilyen stílusú referencia munkái és ha minden jól megy, akkor hamarosan el is készül vintage stílusú étkezője.( forrás: vintage stílusú fából készült étkezőasztalok gyártója ButorKovacs.hu )