8 személyes X lábas asztal, a rusztikus stílus szerelmeseinek

8 személyes X lábas asztal, a rusztikus stílus szerelmeseinek


Szépen tükrözi a régmúlt idők és a modern letisztult formák egyedi stílus-világát. Egy ilyen különleges X- lábas kialakítású fa asztallal egy kis természetet varázsolhatunk étkezőnkbe.


Ez a rusztikus asztal szinte bármilyen miliőben megállja a helyét. Lehet kedvencünk a klasszikus vagy a modern stílus, hozzá illő kiegészítőkkel bármelyik környezetbe könnyen beilleszthető. X lábas kialakításával olyan egyedi megjelenést kap, amely emlékeztet minket az erdei játszóterek és pihenők kellemes hangulatára és melegséggel tölti el szívünket.
Ennek a klasszikus stílusú darabnak az egyik legnagyobb védjegye a történelmi korok felidézése modern köntösben. Kiváló minőségű faanyag felhasználásával és olyan kifinomult asztalos technikával készül, amelyet a BútorKovács is nyújt megrendelői számára.


Az asztal 8 személyes kialakításával tökéletes társ lesz egy családi ebéd vagy egy baráti összejövetel alkalmával is. Szinte bármilyen színnel vagy színekkel kombinálhatjuk, a fehértől a feketéig minden árnyalat passzol a rusztikus stílus kellemes pasztell színeihez. Ha igazán klasszikus hatást szeretnénk elérni a helyiségben: gerenda tetővel, kandallóval és a megfelelő színű padlóburkolat (például hajópadló) kiválasztásával tökéletesíthetjük az összképet.


Ha úgy érzed, hogy ebben a természetes alapanyagú gyöngyszemben rátaláltál álmaid étkezőasztalára, kérj árajánlatot tőlünk: a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 30 504 9261-es telefonszámon.