10 személyes bontott gerenda asztal a Bútorkovácstól

10 személyes bontott gerenda asztal a Bútorkovácstól


Sokan hónapokon át keresik az igazit. A tökéletes konyhaasztalt megtalálni azonban nem ilyen egyszerű. Számos olyan szempont van, amit figyelembe kell venni ahhoz, hogy tényleg a saját házunkba illő darabot válasszuk ki. A tömegtermékek között sokszor nem találni meg azt az egyedi stílust, amire nekünk szükségünk van.


Virágkorukat élik a bontott gerendából készített bútordarabok, amit a Bútorkovács bútorgyártó cég is kihasznál. A képen látható bontott gerenda asztal is megállja a helyét ebben a felkapott stílusban. Nézzük meg, milyen jellemzőkkel bír ez a grandiózus, rusztikus stílusú étkezőasztal.


Bontott gerendából készült, így a masszív tartás és a stabilitás nem lehet kérdés. Az asztalt tágas konyhába, nagycsaládosok részére, és baráti összejöveteleket kedvelők számára egyaránt ajánljuk. 10 fő kényelmes elhelyezésére szolgál, így központi szerepet kap egy péntek esti buli, vagy egy vasárnapi ebéd alkalmával is. 
A Bútorkovácsnál egyedi méret és színválasztékra is van lehetőség, ezért a saját elképzeléseiddel is bátran fordulhatsz a gyártóhoz!