10 személyes bontott gerenda asztal, antik stílusban, közvetlen a gyártótól

Miért szerencsés magyar gyártó által készített, bontott gerendás étkezőasztalt vásárolni?


Ha tartós és minőségi terméket szeretnénk vásárolni, akkor a legjobb döntés, ha az adott országban, szakemberek keze által készített darabokat választunk. Ilyen gyártó a Bútorkovács is, akik kiemelkedő referenciákkal rendelkeznek a bútorgyártás területén.


A Bútorkovács komoly szakmai fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, és modern technológiát alkalmazva, kiváló minőségű alapanyagokat felhasználva valósítják meg a megrendelők elképzeléseit.


Legyen szó akár egy 10 személyes gerenda asztalról, a gyártó számára ez sem okoz komolyabb kihívást. Ez a sík felületű, bontott gerendából készült asztal megfelelően prezentálja a régi idők és a felkapott antik stílus ötvözetét. Méretét és színét tekintve is egyedi darab, amelyet a megrendelő a kedve szerint változtathat meg.


A bontott gerendából készült bútorok hangulata egyedülálló, hiszen igazi természet közeli érzést biztosít. Ha Te is egy ilyen egyedi, kimagasló minőségű étkezőasztalra vágysz, keresd a Bútorkovácsot, és valósítsátok meg együtt az elképzelésidet!