12 személy? A BÚTORKOVÁCS BOLZANO bontott gerenda asztalával lehetséges!

Kényelmesen az ünnepi asztalnál? A BÚTORKOVÁCS BOLZANO bontott gerenda asztalával lehetséges!


Ezer éve vártál arra, hogy végre saját lakásod legyen, és eljött az idő, most birtokba veheted. Mostantól már házigazdaként is részt vehetsz a családi eseményeken, hiszen minden adott hozzá. Legfőképpen az est főszereplője: egy hatalmas és kényelmes étkezőasztal! Lehet az szülinapi buli vagy karácsonyi vacsora, ennél a 12 személyes asztalnál mindenki kényelmesen elfoglalhatja a helyét. Ez az étkezőasztal igazi különlegesség a lakberendezők számára is. Nincs az a stílus, ahová ne lehetne beilleszteni ezt a patinás felületű étkezőasztalt.


Bontott tölgyfa gerendából készült, ezért jellege idézi a rusztikus stílust, ezért kapta a „BK-BOLZANO rusztikus, gerenda étkezőasztal” megnevezést is. Egyedisége nem csak extrém méretéből és olasz elnevezéséből fakad, hanem a nem mindennapi antikolt tölgyfa alapanyagból is. Tömör fa asztal, ezért nem is kérdés, hogy az asztal masszív tartással bír. Nem ipari előállítással és sorozatgyártással készül, hanem igazi, kézzel készült termékről beszélünk.


Ha Te is arra vágysz, hogy az étkeződ kiemelkedő gyöngyszeme legyen ez a gerenda asztal, nincs más dolgod, mint felkeresni a Bútorkovácsot, hogy elképzeléseidet együtt megvalósítsátok. Egyedi méretben, antikolt stílusban vagy más felületkezeléssel is kérheted!