Ágykeret, azaz angol romantika, provence környezet! Kell ennél több?

Ágykeret, azaz angol romantika, provence környezet! Kell ennél több?

Klasszikus méretű ágykeret, amely magasított kialakításával és hozzáadott fiók funkcióival.
Az ágykeret ezzel a praktikus kialakítással arra törekszik, hogy a maximális kényelmet biztosítsa számunkra. Hozzáadott nagyszerű értékeit semmilyen indokkal nem lehet negatívan felülbírálni.

Gyermekek és felnőttek egyaránt kedvelik, hiszen variálhatósága számtalan lehetőséget rejt mindkét csoport képviselői számára. Fiókos kialakításának köszönhetően a tárolást is lehetővé teszi számunkra, a fiókok számát pedig kedvünk szerint készíti el a bútorgyártónk. Mindemellett az ágykeret külön ágyneműtartóval is rendelkezik.


Ha még nem lenne elég ez a számtalan jó tulajdonság, az ágykeretet feldobhatjuk esztergált formákkal, például faragott lábakkal vagy fejvéggel. A manapság nagyon felkapott pasztellszínekben is elkészíttethető az ágykeret, de természetesen az átlagos színek közül is kedvünkre válogathatunk.


A szoba egyedi stílusát nem csak az ágykeret határozza meg, hanem az is, hogy milyen kiegészítőkkel van az ágy körülvéve. Az összhang elérése érdekében érdemes az ágykerethez színben és stílusban passzoló kiegészítőket használni. Ezt a BútorKovács kedvező áron tudja biztosítani számodra!
Keress minket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén és kérd árajánlatunkat a: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 30 504 9261-es telefonszámon.forrás: egyedi, fa ágykeret gyártó - BútorKovács.hu