Egyedi purple and brown komód

Egyedi purple and brown komód

Ez a kedvesen vicces darab mintha egyenesen az ikonikus (és néha kissé vulgáris, de ezt szívesen elnézzük neki)  „Purple and Brown” animációs sorozat egyik epizódjának háttérkelléke lenne. Az egymáshoz képest eltolt fiókos szelvények nem egy spicces asztalos remekművei, hanem egy máshol eddig még nem látott ötlet fontos részletei.

Ez a pasztellszínek különböző árnyalataival bíró bohém komód a bútorgyártás színes és vidám oldalát tárja elénk, hiszen egy gyerekszobába, egy aktív fiatal tanulósarkába vagy egy javíthatatlan örökifjú irodájába is egyaránt becsempészi a szánk szegletében bujkáló mosolyt, ha rátéved a tekintetünk.Hálás feladat ilyen lakberendezési tárgyakat, bútorokat gyártani, a sok pozitív visszajelzés a leginspirálóbb dolog számunkra az alkotás során.


Készítünk bármilyen stílusban, elsősorban fából, de esetenként bútorlapból is fiókos komódokat, egyedi méretben! Kérjen ingyenes ajánlatot elképzeléseire!

Nekünk elég egy rajz, fotó esetleg egy látványterv, illetve a kívánt szerkezet mérete és színe, melyek alapján az ajánlatot és a komódot is el tudjuk készíteni!( forrás: egyedi, fából készült komódok gyártója - BútorKovács )


( kép: pinterest.com )