Antik hatású, rusztikus fa falburkolat az OmegnaWoodArt csapatától

Antik hatású, rusztikus fa falburkolat az OmegnaWoodArt csapatától

Manapság elképzelhetetlenül sok színű, struktúrájú burkoló anyaggal találkozhatunk házunk építése, felújítása közepette. Legyen kő, fa, bontott tégla vagy cementlap, minden bizonnyal egy nap is kevés arra, hogy kiválasszuk mindenből a nekünk tetszőt.


Számos cég bemutatótermében a legtöbb ismert terméket megtalálhatjuk, melyek túlnyomórészt a modern stílust képviselik. Egyenlőre kevés még a rusztikus, antik hatású burkolati anyag, amit egyenlőre kevesen, csakis az erre szakosodott forgalmazók esetleg gyártók bemutatótermében láthatunk.


Ezért úgy gondoltuk, hogy eljött az idő valami kreatív megoldást mutatni az antik hatású, rusztikus FA falburkolatok világában. Bontott anyagokat sok helyen használnak, de azoknak sajnos véges a mennyiségük és az alakítási lehetősége, javítása.
Így jött az ötlet, hogy próbáljuk meg elkészíteni, reprodukálni az antik, rusztikus felületeket, melyeket könnyű takarítani és az esetleges alakítása, felújítása is könnyedén megoldható, hiszen fából készül.
Egyenlőre még nem sok praktikus, fából készült, rusztikus falburkolattal találkoztunk, melyek visszaadják a régi idők emlékeit.

Számos környezetben használható, hiszen könnyedén keverhető a modern stílusirányzatokkal, de az igazán autentikus hatást egy jól kitalált és megalkotott enteriőrben adja vissza. Számos árnyalattal és felületstruktúrával készülhetnek burkolataink, melyeknek csakis a képzelet szabhat határokat.

Készítettünk néhány látványos, nekünk tetsző burkolat mintát, melyekhez gerenda is tartozik. A burkolat 20 cm széles és 6 méter hosszú, illetve a gerenda pedig 11 cm magas és 6 méter hosszú szálakban kapható.
Egyenlőre ezekkel a standard méretekkel dolgozunk, hiszen az antik, rusztikus hatás csakis ezen szélességű burkolati elemekkel adható vissza.

Természetesen igény esetén gyárthatunk más méretben is, hogy megalkossuk megrendelőink számára a legmegfelelőbb környezetet az adott enteriőrbe.
AJÁNLATOT, FORGALMAZÓK INGYENES BURKOLATMINTÁT AZ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. EMAILCÍMEN KÉRHETNEK!