Egyedi, beltéri ajtó kétszárnyú kivitelben, igazi minimalista stílusban

Egyedi, beltéri ajtó kétszárnyú kivitelben, igazi minimalista stílusban

A képen látható minimalista stílusú szoba rendkívül impozáns kiegészítője ez a kétszárnyú beltéri ajtó. Ahogy az a stílusra jellemző, hideg és érzelem-mentes, ezért az ajtó is fehér színben készült. Az egyedi gyártású fa ajtók egyik legnagyobb előnye, hogy számos színben elérhetők, mint például a legújabb trendeknek megfelelő pasztell színekben. Gyakori, hogy ezeket a pasztell színeket antikolt festéssel vagy koptatással egészítjük ki, így számos trendi stílusirányzatnak megfelelő darabok készülnek. Akár az otthonába akár az üzletébe választ ilyen típusú beltéri ajtót, az esztétikus megjelenés biztosított.
A magas belterű lakásokhoz legtöbbször egyedi ajtókat szükséges gyártani. A fa beltéri ajtók az egyedi színek mellett rengeteg különböző méretben és stílusban is elkészíttethetők. A kétszárnyas ajtók a régi polgári lakásokra emlékeztetnek, amelyek nagyon elegáns megjelenést biztosítanak a tulajdonosok számára. Kétszárnyas ajtó kialakítása esetén számos funkcióra és belsőépítészeti kérdésre is figyelnünk kell, így minden esetben ki kell kérni szakember véleményét, ha ilyen típusú ajtó mellett döntünk.


A Bútorkovács a legmagasabb minőségű faanyag felhasználásával készít egyedi és standard méretű beltéri ajtókat, így a hosszútávú élettartam és az érték garantált!