Egyedi, fából készült pergola terasztető árak

Egyedi, fából készült pergola terasztető árak


Közeleg a tavasz, közeleg a pergola terasztetők szezonja. Kezdődnek a kerti munkálatok, illetve a hétvégi grillezéseket se felejtsük ki a repertoárból. :)
Mire is van mindehhez szükségünk? Kertre, grillezőre és nem utolsó sorban egy fából készült pergola terasztetőre, valamint a BútorKovácsra, aki az utóbbi kelléket gyártja! Az országban már szinte minden megyében megfordultunk már, hol többször, hol pedig csak egy egyszerűbb fából készült tetőszerkezetet készítettünk.

Pergoláink gyártása során a tendencia azt mutatja, hogy az emberek hajlandóak megfizetni a minőséget és ezáltal az időtállóságot is biztosítják a szerkezetnek.

Nálunk csakis az igényes időtálló szerkezeti és felületkezelési rendszerek megvalósítása a cél, hiszen egy pergolát jóformán egy életen át szeretnénk használni. Ehhez kell, szakértelem és némi kompromisszum az árak tekintetében. Addig, amíg a lucfenyő szerkezetek jóformán alkalmatlanok a kerti tetők alapanyagának, addig a borovi fenyő már bőven megállja a helyét, ha egy magas minőségű felületkezelő rendszerrel festjük le, mint a Milesi cég vékonylazúr termékcsaládja.Így, ilyen feltételek mellett célszerű meghatározni egy fából készült kerti pergola árát, aminek egyenes gerendáinak köszönhetően 32.000- forintos négyzetméter árat határozhatunk meg. Ez azt jelentheti, hogy egy 3x3 méteres, borovi fenyőből készült kerti terasztető ára 288.000.- forint körül alakul.

Ehhez szükségeltetik még betonalap és valami aljzatmegoldás, ami lehet fa vagy éppen kő.

Természetesen a fent említett ár, nem minősül ajánlattételnek, inkább csak egy támpont az esetleges megrendelőknek.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne pontos ára kapni megálmodott pergola szerkezetére, akkor keressen minket bizalommal!

( forrás: egyedi fából készült pergola terasztetők gyártója – BútorKovács )