Egyedi, világos és könnyed berendezésű amerikai konyhás enteriőr

Egyedi, világos és könnyed berendezésű amerikai konyhás enteriőr

Szász Csaba lakberendezőnk egyik régebben készített 3d enteriőre. A 3d látványterven pontosan látszanak a színek és a letisztult formák, melyek egy könnyed és egyben világos otthon érzetét keltik. A matt fehér, fából készült beltéri ajtók, illetve a szürkés fa mintázatú greslap, valamint a matt fehér falak már adnak egy alap, nyugalmat árasztó hangulatot. Ezt a letisztult színvilágot követik a bútorok is, melyek elsősorban bútorlapból készültek.


Elsőre a konyhabútort vennénk górcső alá, amely egy prégelt, jégfehér, illetve egy fa hatású, körte színű bútorlapból készült. A munkalap pedig egy kő hatású, dekorit felület.


A konyha egy u alakú területen helyezkedik el és pontosan megfelel a szabvány méreteknek, így akár 2-3 ember is könnyedén elfér a munkapult körül. Még a reggeliző pult sem zavar sok vizet, amely a munkalap meghosszabbítása, viszont ez már csak 2 embernek biztosít kényelmes felületet.


Az enteriőr további részében a nappalival folytatjuk, melyből az étkező is kapott egy kisebb területet. Mivel a lakás adottságait nem mindig tudjuk befolyásolni, így Csaba kénytelen volt az étkezőasztalt a konyhával szemben elhelyezni, a nappali végében. Ez praktikus is, hiszen nem kell messzire menni, hogy könnyedén megterítsük az étkezőasztalt.


Lakberendezőnk egy egyszerűbb felépítésű étkezőasztalt tervezett, amely bútorlapból készült és a színvilága pontosan ugyan az, mint a konyhabútor elemei. Ehhez még 8 db szürkés kárpittal bevont szék tartozik és készen is van az „étkezősarok”, aminek a meghosszabbítás a nappali.


A nappali enteriőrje, mivel egy légtérben van a konyhával és az étkezővel, ezért pontosan követnie kell a két helység színvilágát és az anyaghasználatát. Itt találunk tv állványt, valamint annak kiegészítéseként egy nappali bútort is, amely ugyan abból az anyagból készült, mint a konyhabútor, illetve az étkezőasztal. Továbbá a kanapé kárpitozása is ugyan azzal az anyaggal készült, mint az étkezőasztalhoz használt székeké.
Az enteriőrrel kapcsolatban további cikkeket készítünk, melyben taglaljuk az egyes helységek bútorainak pontos felépítését, illetve a burkolati elemek és egyéb kivitelezési munkálatok megoldásait.


A kivitelezéssel és a bútorgyártással (konyhabútor, étkezőasztal, nappali bútor, TV állvány) kapcsolatban érdeklődhet a BútorKovács-nál a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.


Lakberendezéssel és 3d látványtervezéssel kapcsolatban pedig SZÁSZ CSABA kollégánkat keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.