Étkezőasztal akció, ahol tiéd az egyik főszerep

Étkezőasztal akció, ahol tiéd az egyik főszerep

Újra rábukkantuk egy csodaszép kis étkezőre, ahol egy esztergált lábú country stílusú étkezőasztalnak jutott a főszerep.
2014 év eleje óta egyre nagyobb teret hódítanak a melegebb színek is a sok fehér provence-i mellett, melyek éppen ugyan olyan otthonossá és meghitté tehetik egy jól megálmodott otthon enteriőrjét.


Egy ilyen stílusú, esztergált lábas asztalt manapság már nagyon nehéz beszerezni, hiszen nem mindegy a szín és nem utolsó sorban a country stílusú bútorok sem tömegcikkek a nagyobb lakberendezési áruházakban. Sőt a kicsikben sem!


Ugyan az Ikeában kapható hasonló, de annak is fehér bútorlapos teteje van. Szóval inkább provence-i, mint a képen látható country stílusjegyeket hordozó „szürkésbarnás”.
Erre az „aprócska” kis problémára a BútorKovács tudja a megoldást!


Mivel egy ilyen faragott lábas asztalt első körben a „nagymama” padlásán találunk vagy jó esetben egy antik bútorokat forgalmazó cégnél, ezért eláruljuk a tökéletes és egyben legköltséghatékonyabb megoldást.


A BútorKovács elkészíti, 80x80, illetve 80x160 cm-es asztaltetővel natúr kivitelben bükk lábakkal és fenyő tetővel. A színét pedig otthon, kreativitásod kielégítése képen a NemisKacat.hu által forgalmazott vizes bázisú akril festékeivel le is festheted.


Így minden bizonnyal tiéd lesz a legegyedibb country vagy provence-i esetleg vintage stílusú étkezőasztal, melyet a te kezed munkája is ékesít. Továbbá azt sem szabad elfelejtenünk, hogy nem kell a fél világot felkutatnod, hogy találj egy hasonló esztergált lábas asztalt.


Összegezzük tehát, hogy mire is lesz szükséged az asztal lefestéséhez:

  • emailben rendeld meg az asztalt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen a kívánt méretben (80x80 és 80x160 cm)
  • a NemisKacat.hu weboldalon rendeld meg a neked tetsző Chalk Paint™ vizes bázisú aktril festéket
  • amennyiben otthon nincs, akkor rendelj még egy ecsetet is vagy vegyél a festékboltban
  • keress néhány régi újságot vagy vegyél a festékboltban takarófóliát, amit az asztal alá teszel, amikor elkezded festeni
  • szükséged lesz még 1db 200-as és 1 db 100-as csiszolószivacsra, amivel a két festés között csiszolsz, majd pedig utána a koptatott csiszolást végzed
  • továbbá, ha egy igazán öreg felületet szeretnél, akkor érdemes még beszerezed repesztő lakkot is, amit szintén a Chalk Paint™ termékeknél találsz

Végül pedig egy gyors kalkuláció, hogy pontosan mennyibe is kerülhet neked ez az asztal, amit te magad festesz lesz.
A natúr étkezőasztal 80x80-as (cm) méretben csupán 58.600.- forint lenne, amihez csak egy doboz festéket kell rendelned a kiválasztott színből. Persze, ha a tetejét más színűre fested, akkor rendelj még egy dobozzal bármelyikből. Azonban, ha maradsz a Vintage stílusnál, akkor egy fehér vagy törtfehér a lábakhoz, majd a tetőhöz elég egy sima lenolajkence.


A nagyobbik 80x160-as (cm) méretekkel bíró asztal már egy picivel drágább, de még mindig olcsóbb, mint egy kész Country stílusú asztal. Ennek az ára 67.400.- forint, amihez még hozzá jön az általad kiválasztott és megrendelt festék ára, valamint a kiegészítő dolgok, mint a csiszolószivacs és a többi kellék.
Tehát, ha jobban végiggondolod, akkor gyakorlatilag szinte 50 % kedvezménnyel juthatsz hozzá egy vintage éppenséggel egy country vagy netalántán egy provence-i stílusú asztalhoz. Bármelyik három stílusból választhatsz, hiszen a saját kreativitásodra van bízva. Te választod a színeket, a felületkezelési technikát és így te határozod meg a stílust is.


Végül pedig ne feledd, hogy a natúr asztalt most ennek az akciónak köszönhetően 40 % kedvezménnyel vásárolhatod meg.
Csak magánszemélyek megrendeléseit fogadjuk el maximum 2 db-ig!


Bármilyen kérdésed lenne, akkor keress minket az alábbi elérhetőségen, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.!
 
Jó munkát kíván a BútorKovács!