Fa ágyaink mellé raftingtúra ajándékba?

Fa ágyaink mellé raftingtúra ajándékba?

Egészen különleges akcióval várjuk a tavaszt, hiszen most egy raftingtúrát adunk minden 180x200-as és 200x200-as illetve 180x210, 180x220, továbbá 200x210 és végül a 200x220-as méretű, tömör fából készült ágykereteink mellé.
Egyenlőre még csak néhány formát találtok az ágyaknál a webáruházunkban, de mivel szeretjük a kihívásokat és próbálunk minden egyedi igénnyel is foglalkozni, ezért az akciót kiterjesztjük az egyedileg elképzelt ágykereteinkre is.


Tehát, ha most a BútorKovács webáruházából rendelsz a fent említett, méretű fa ágykereteinkből vagy rendelsz egyedi kivitelben, egyedi formájú, általad elképzelt vagy egy minta alapján elkészítendő franciaágyat, akkor a vendégünk vagy egy raftingtúrára Ausztriában.
Ágykeret akciónkat leginkább a bátrabb vásárolóinknak javasoljuk, hiszen egy ausztriai vadvízi evezés azért rejthet kihívásokat. Az sem probléma, ha nem vagy elég bátor, hiszen az utalvány elajándékozható.
Milyen módon tudod érvényesíteni a mi kis ajándékunkat?


Természetesen ez igen egyszerű, hiszen, ha rendelsz webruházunkból, akkor mi automatikusan küldünk neked egy visszaigazolást, melyben részletes tájékoztatást kapsz a túrával kapcsolatban is. Ezzel az emaillel igazoljuk vissza, hogy részt vehetsz a Kanyon.hu utazási iroda által szervezett ratingtúrák egyikén. Ajándékutalványod, az ágy elkészültével kapod meg tőlünk, amely az általunk visszaigazolt email kinyomtatásával érvényesíthető.


Amennyiben egyedi igényed alapján készítünk neked tömör fa ágykeretet, 180 vagy 200 cm szélességben, akkor a megrendelésed véglegesítése után kapsz tőlünk egy visszaigazoló emailt, majd szintén a franciaágy szállítása napján adjuk át az utalványt, melyet a visszaigazoló levelünkkel érvényesíthetsz a Kanyon Aktívnál.
Ajándékutalványunkkal kapcsolatos szabályzatról és a raftingtúrával kapcsolatos részletes ajánlatról IDE KATINTVA tudsz többet megtudni.