Otthon, kert, mediterrán életérzés, relaxáció, kell ennél több?

Otthon, kert, mediterrán életérzés, relaxáció, kell ennél több?

Biztos sokan gondolkodtak már azon, hogy milyen módon vezessék le a nap végére felgyülemlett feszültséget. Számos megoldással találkozhatunk, mert szinte mindenki más módszerre esküszik. Sokan az edzőteremben vezetik le a feszültséget, de vannak, akik eljárnak futni vagy éppen egy harmadik sporttevékenység segítségével oldják a stresszt.

Mi a BútorKovácsnál megmutatjuk a jól bevált módszert, miszerint kombináljuk a sportot, a mediterrán életérzést és relaxációs masszázsélményt.Hajlított fa pergola terasztető náddal

Hajlított fa pergola terasztető náddal

A pergola az ismert történelemben az egyik legrégebben alkalmazott, hatékony kültéri árnyékolástechnikai megoldás, az ókori civilizációkban előszeretettel használták a kisebb verzióit házak, parkok és kertek pihenésre kialakított részeinek naptól történő megóvására.

Az egyiptomiak az uralkodó kaszt számára fenntartott magaslesek esetében építették fel ezeket az egyszerű szerkezetű berendezéseket, a görögök leginkább színházaik komfortosabbá tétele végett nyúltak ehhez az eszközhöz.

A jakuzzi és egy mediterrán kerti pergola terasztető esete

A jakuzzi és egy mediterrán kerti pergola terasztető esete

A Wellis jakuzzi és a hajlított gerendás, fa pergola esete egy nagyon egyszerű történet, hiszen csupán csak két szereplő kapott lehetőséget a bemutatkozásra.

A művet egy, az igazi pihenést és a relax élményt képviselő család komponálta, miszerint szeretnének esténként a ház kertjében elhelyezett masszázsmedencéjükben eltölteni néhány órát egy végigdolgozott nap után.