Otthon, kert, mediterrán életérzés, relaxáció, kell ennél több?

Otthon, kert, mediterrán életérzés, relaxáció, kell ennél több?

Biztos sokan gondolkodtak már azon, hogy milyen módon vezessék le a nap végére felgyülemlett feszültséget. Számos megoldással találkozhatunk, mert szinte mindenki más módszerre esküszik. Sokan az edzőteremben vezetik le a feszültséget, de vannak, akik eljárnak futni vagy éppen egy harmadik sporttevékenység segítségével oldják a stresszt.

Mi a BútorKovácsnál megmutatjuk a jól bevált módszert, miszerint kombináljuk a sportot, a mediterrán életérzést és relaxációs masszázsélményt.Mindezt hol?
A ház udvarában a fából készült, hajlított gerendás pergolánk alatt a jakuzziban üldögélve, ahová egy kiadós futás után érkezünk.Mire van ehhez szükségünk?
Összesen három dologra, melyek közül az első egy Wellis masszázsmedence, azaz egy jakuzzi, illetve egy mediterrán stílusú, fából készült, hajlított gerendás pergolára, ami legalább 9 méteres fesztávval rendelkezik, illetve néhány, a futáshoz szükséges holmira.


Hogy mindezt hol tudjuk beszerezni?
A jakuzzik világából mi a Wellisre esküszünk, mivel gyártó cégként ők biztosan garantálják a megszokott, magas minőséget, szerviz hátteret, valamint az igazi relax élményt.
A fából készült, hajlított gerendás pergolák mezején, nagyképűség nélkül ajánljuk magunkat, hiszen Magyarországon, illetve ha piackutatásunk nem csal, akkor egész Európában egyedülállóként csak a BútorKovács gyárt ilyen tetőszerkezeteket.


Végül pedig a futóholmik, melyek bármelyik sportboltban megvásárolhatóak, hiszen abban a szegmensben már szinte mindenki tudja hozni a jó minőséget.
Végezetül tehát, ha Önnek számít a minőség és szeretne egy kis luxust csempészni az otthonába, akkor válassza a BútorKovács hajlított gerendás, fa pergoláit és a Wellis cég jakuzziját.Higgye el, igazán jó döntés, ha egy kis kényeztetésre vágyik.