A jakuzzi és egy mediterrán kerti pergola terasztető esete

A jakuzzi és egy mediterrán kerti pergola terasztető esete

A Wellis jakuzzi és a hajlított gerendás, fa pergola esete egy nagyon egyszerű történet, hiszen csupán csak két szereplő kapott lehetőséget a bemutatkozásra.

A művet egy, az igazi pihenést és a relax élményt képviselő család komponálta, miszerint szeretnének esténként a ház kertjében elhelyezett masszázsmedencéjükben eltölteni néhány órát egy végigdolgozott nap után.A BútorKovács, Magyarországon egyedülállóként biztosítja ezt az élményt a 9 méter széles, hajlított gerendás, fából készült pergolája alatt. Nem számít az eső vagy a hó, a pergola szerkezete megvédi a pihenésre vágyó fürdőzőket. Valamint nem utolsó sorban egy igazi mediterrán életérzést biztosít minden alatta helyet foglalónak.A terasztetőnk egy igazán magas minőséget képvisel, pont úgy, mint a Wellis cég által forgalmazott jakuzzi.


A szerkezetek a legjobb minőségű, I. osztályú, borovi vagy vörösfenyő alapanyagból készülnek, melyek repedés és csavarodás mentesek, így biztosított az éveken át tartó magas minőség.

Végül pedig megemlítenénk a jelmeztervezőt, aki a Milesi cég képviseletében biztosította a fából készült terasztető, éveken át tartó "világos teakfa" színét.

A meséhez a szereplőket a wellis.hu -jakuzzi gyártó, illetve a BútorKovács.hu -hajlított gerendás, fa pergolákat készítő cég delegálta.

A képen látható kutyus, gyakorlott mellékszereplőként került bele a képbe, a házigazda menedzselésével, néhány fotó erejéig. :)