Fél áron a 140x200-as tömör fa ágykeret a BútorKovácsnál

Fél áron a 140x200-as tömör fa ágykeret a BútorKovácsnál

Stílusos akciónk keretei között fél áron, a nyírfa ágykeret esetében még több, azaz 65 %-os kedvezménnyel rendelhetsz egy 140x200-as, tömör fából készült ágykeretet. 
Az ágykeret pácolt és lakkozott kivitelben készült!Használjátok a FACEBOOK APPLIKÁCIÓT és szavazzatok az ágyra vagy esetleg a bortartóra, ha az jobban tetszik, majd az akció lejártával az alkalmazás segítségével meg is rendelhetitek a kihirdetett áron a legtöbb szavazatott kapott terméket. A bútort azonnal szállítjuk is!Fontos információ továbbá, hogy ha KÖVETED / LÁJKOLOD az oldalunkat, akkor további 1000.- forint kedvezményt adunk!Az akcióban szereplő 140x200-as ágykeret csak a Facebook applikációnkban vásárolhatod meg 65 %-os kedvezménnyel! Az ágykeret webáruházunkban viszont, az éppen aktuális áron kaphatóak!Hogy miért? Az 65 %-os kedvezménnyel összesen csak 1 darab ágyat tudunk eladni, mivel ezt már elkészítettük a mintakollekciónkba és a raktárunkban hever becsomagolva.

Tehát, ha kedvezőbben, mint fél áron szeretnél egy igazán stílusos, pácolt 140-es ágykeretet, akkor ne habozz, mert higgyétek el hamar elkapkodják!

Szavazz és az akció lejáratának napján legyél te a leggyorsabb! :)

 AKCIÓS, FÉLÁRAS BÚTOROK APPLIKÁCIÓ!