Ha az ágykereted hangsúlyos megjelenésével dobnád fel a szobád

Ha az ágykereted hangsúlyos megjelenésével dobnád fel a szobád

Ez az angol stílusú, klasszikus szögletes ágykeret robosztus megjelenésével tekintélyes helyet foglal el a szobában. Az ágykeret magas fejvéggel rendelkezik, amelynek egyedi kifaragása a vevő ízlését tükrözi.


Ez az ágykeret típus még mindig nagy népszerűségnek örvend a vásárlók körében. Egyszerű a megjelenése, nincs túldíszítve, azonban rendelkezik fiókokkal, ami az extra magasítás mellett nagyszerű tulajdonsága. Fontos szempont, hogy az ágykeret ágyneműtartós legyen, ez szinte 99%-ban jellemző a vásárlók igényeire. Ha tehetik a vevők, olyan ágykeretet választanak, ami még fiókokkal is rendelkezik. Pont, mint ez a darab, ugyanis mindkét funkció a birtokában van. Az alul lévő fiókok akár a mindennapos tárolásra is lehetőséget biztosítanak.
A manapság nagyon modern pasztellszínekben is rendelhető ez a minden igényt kielégítő ágykeret. Ahogy a képen is láthatjuk, bármilyen színkombinációval jól érzi magát, legyen az egyszínű fal, vagy színes ágytakarók. Érdemes az ágykerettel egyforma stílusú bútorcsaládot készíttetnünk köré, hiszen ez mutatja meg a szoba valódi stílusát. Mind az ifjúsági, mind pedig a felnőtt hálószobában is tökéletesen megállja a helyét a megfelelő kiegészítők használatával.


Ha megtetszett ez az ágykeret, bátran keress fel minket, legyen szó az csak ágykeret, vagy akár a teljes bútorcsalád elkészítésének árajánlatáról! Elérsz bennünket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 30 504 9261-es telefonszámon.