Hangulatos nyugodt étkező antikolt bútorokkal

Hangulatos nyugodt étkező antikolt bútorokkal

Legújabb étkező inspirációnk a falusias hangulatot és a nyugodt hétköznapokat kedvelők álma. Élhető viszonylag tágas étkező, ahol az egész család kényelmesen elférhet a közel 3 méter hosszú, régi fa gerendákból készült étkezőasztalnál.

Mint ahogyan az enteriőr hangulatából is kiderült már sokaknak, hogy a lakberendezőnek vagy éppen a kreatív tulajnak a legfőbb célja volt az étkező kialakításánál, hogy megteremtse a régi idők hangulatát.

Mit értünk a régi idők hangulatán?Ebben a stílusirányzatban viszonylag gyorsan végig tudunk menni a bútorok jellemzőbb vonásain. Matt, kopott színek és öreg, antikolt felületek. Persze ebből a pár külső tulajdonságból még nem biztos, hogy le tudunk gyártatni egy étkezőasztalt, de nagy valószínűséggel már el tudjuk igazítani az asztalosunkat vagy a lakberendezőt az elsődleges igényeinkről.

A hangulatos enteriőrt is ilyen egyszerű, matt és öregített felületű bútorok és a mennyezeten elhelyezett fa gerendák alkotják. A tálaló szekrény is egy igazi provance-i stílusú, mutatós bútordarab, melyet valószínűleg egyedileg készített a tulaj vagy a lakberendező az asztalosával.Nagyon nagy valószínűséggel ezeket a bútorokat, kivéve talán a rattan székeket nem tudjuk megvásárolni készen, ezért célszerű keríteni egy ügyes és innovatív bútorgyártó céget, ha még nincsen. Majd miután megtaláltuk a megfelelő iparost a gyártáshoz, akkor elkezdhetjük az ötletelést, a rajzolást, hogy végül elkészüljön álmaink, antikolt étkezője és a hozzá tartozó fa bútorok.forrás: fából készült étkezőasztalok gyártója - ButorKovacs.hu