Ipari jellegű fa asztal, a rusztikus hangulatú otthonunkba

Ipari jellegű fa asztal, a rusztikus hangulatú otthonunkba


A képen látható ipari jellegű asztal számos stílus kiegészítőjeként megállja a helyét. Minőségi, sötét színű faanyagának köszönhetően a rusztikus vonások jelennek meg rajta elsőként, de különböző kiegészítők felhasználásával a vintage, vagy letisztult stílusú helyiség környezetében is jól mutat.


A képen látható modern formatervezésű, de évszázados hagyományokat rejtő asztal a régi idők kedvenc bútordarabjaként szolgált a nagy lakomák során. Egy olyan antikolt darab, amely a megfelelő technika alkalmazásának köszönhetően kopottas színnel és sima felülettel rendelkezik. X-lábas kialakítása még tekintélyesebbé teszi az egyébként is terjedelmes megjelenését.


Az asztal 6 személyes, és ahogy az ilyen stílusú asztaloknál már megszokhattuk, széles asztallappal rendelkezik, ami a kényelem fő forrásaként szolgál.
Az asztal dekorációjaként használhatunk antikolt vagy retro stílusú tárgyakat, amelyeket akár régiségboltban is beszerezhetünk vagy magunk is elkészíthetünk. Lehetőség szerint egyszerű, kevésbé színes vásznakat válasszunk hozzá! Ha valaki a modern stílusú otthonába szeretne becsempészni egy ilyen rusztikus darabot, használjon hozzá fekete-fehér kiegészítőket és üvegből készült tárgyakat.


Ha elnyerte tetszésed ez az egyre népszerűbb darab, keress meg minket és kérd kedvező árajánlatunkat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 30 504 9261-es telefonszámon.