Ipari stílusú étkezőasztal rideg, de kifinomult eleganciával

Ipari stílusú étkezőasztal rideg, de kifinomult eleganciával

Konyhánk vagy étkezőnk gyöngyszeme lehet ez a rusztikus stílusjegyeket képviselő, gerenda lábas asztal, amely tökéletesen megmunkált minőségi faanyagból készült.


Ezt az antikolt, egyedi felülettel rendelkező fa asztalt jó szívvel ajánljuk a skandináv stílus és letisztult formák kedvelőinek. Az utóbbi években fellendülő ipari stílusnak köszönhetően a kávézók és üzletek mellett már a családok kedvenc bútordarabjaként is szolgál. Többféle kivitelezésének köszönhetően modern bútorok mellé is bátran választhatjuk ezt a 8 személyes asztalt, amely az időtálló és magas minőségű faanyaga által hosszú évtizedekig biztosít kényelméről.


X lábas kialakításának köszönhetően gyorsan odavonzza a tekinteteket, és egy kis extra egzotikumot ad a helyiségnek. A jó minőségű faanyag és az antikolás előnyeiből adódóan szinte bármilyen színnel és anyaggal kombinálhatjuk. Az ipari asztal stílusához nagyon jól passzolnak az üveg és az üveg hatású anyagok, így bátran válasszunk ilyen tárgyakat kiegészítőjeként!


Akár modern lakásod robosztus elemeként, akár ipari stílussal kialakított helyiséged alapdarabjaként választod ezt az asztalt, keress fel minket egyedi, kedvező árajánlatért a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 30 504 9261-es telefonszámon.