Ismét bővült fürdőszobabútor webáruházunk kínálata

Ismét bővült fürdőszobabútor webáruházunk kínálata

Ismét bővült fürdőszobabútor webáruházunk kínálata, néhány Ravak classic mosdószekrénnyel! Igazán praktikusak és komoly tároló kapacitást képviselnek.Magas minőségű és a lehető leghasznosabb kényelmi szempontokat is segítő elemeket használtak fel a fürdőszobabútor webáruházunkban kapható Ravak termékeknél.

Számos jó tulajdonsága mellett az egyik fontos, hogy a mosdószekrény tetején teljes szélességben helyezkedik el a mosdó, ami nagyon tartóssá teszi a bútor vázát, hiszen minimálisra csökkenti a szekrény esetleges vizesedését.

Tehát mi bútorgyártóként is bátran ajánljuk a Ravak cég igazán kiváló termékét, melyet rendelésre kiszállítunk és be is szereljük Baja és környékén, illetve Budapest és környékén.


A fent említett fürdőszobabútor a mosdókagylót, csaptelepet és a lefolyó részt nem tartalmazza!Az alábbi Ravak SD 8001-es fürdőszoba szekrényből rendelhet egyedi színben is, melyeknél az ajtót és az oldalak színét értjük. Tehát, ha egyedi fürdőszekrényt szeretne az alábbi formából, akkor érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken.

forrás: a fürdőszobabútor webáruház - BútorKovács