Javaslataink a fából készült pergola terasztetőkkel kapcsolatban

Javaslataink a fából készült pergola terasztetőkkel kapcsolatban

Kíváncsi vagy mire kell figyelni egy hajlított vagy egy egyenes gerendás, fa pergola terasztető készítésénél?Először is nézzük meg a gyártó oldalát és tanulmányozzuk az eddig elkészített pergoláit. Ezen képek és leírások mindent elárulnak a kerti tető gyártójáról.

Láthatod a minőséget, az igényes megvalósítási formát és a szakértelmet. Fontos, hogy itt koncentráljunk a csomóponti képekre, mivel ott derül ki minden!Pontos illesztések, minőségi felületek. A távoli képekből csak a látványt lehet megállapítani, magát a felületet és az illesztési pontosságokat nem. Másodszor olvassuk át, hogy pontosan miből, illetve milyen alapanyagból készülnek a tetők. Ne csak a pergola árat nézzük a végén, mert általában olcsó húsnak híg a leve... :)Továbbá annak is utána kell néznünk, hogy miből javasolt!

Segítünk, borovifenyő vagy vörösfenyő alapanyagból javasolt! 

A legjobb a vörösfenyő!

Végül pedig a felületkezelő anyagok használata, melyek közül a BútorKovács a legjobbakat, azaz a Milesi és a Sadolin termékeit használja. A többi is biztos jó lehet, de mi ezt használjuk. :)

A legutolsó szempont pedig, hogy a tető nélküli pergolákra gerendáira célszerű Lindab lemezt vágatni, amely levezeti és megvédi a fát az esőtől és a káros napsugaraktól.

 Szóval, ha minőségi, kedvező árú, fából készült pergola terasztetőt szeretne, akkor keresse a BútorKovácsot!forrás: a minőségi fa, hajlított gerendás terasztető gyártó - BútorKovács