JEMEZ-AZURE ipari, eklektikus stílusú festett konyhabútor, rusztikus elemekkel

JEMEZ-AZURE ipari, eklektikus stílusú festett konyhabútor, rusztikus elemekkel

BK-JEMEZ-AZURE névre kereszteltük az első saját tervezésű konyhabútorunkat, amely 100%-ban testre szabható, azaz minden paramétere egyedileg változtatható. Senkinek sem szabad félni ezután a kötöttségektől, mivel közvetlen a konyhabútor gyártójával tudják leegyeztetni egyedi igényeiket. Nincsenek többé kompromisszumok és utólagos beépítések, hiszen a konyha, egy adott méretre készül, a megbeszélt elrendezéssel.


Nincsenek többé korlátok, ha a JEMEZ-AZURE konyhabútorról beszélünk, hiszen:

  • 105 féle színárnyalatban rendelhető, melyet egy RAL színskáláról tud a kedves megrendelőnk kiválasztani gyakorlatilag végtelen számú elrendezés közül választhatod ki
  • számodra a legmegfelelőbbet méretre gyártjuk, aminek csak az adott enteriőr szabhat határokat 3 féle szerelvényezési opció közül válogathatsz a kényelmi igényeidnek megfelelően egyedi felső szekrény magasság, a megrendelőhöz igazítva (150-180 cm-ig)


Vége a kompromisszumos konyhabútor tervezésnek és elfelejtetjük végre a „standard” szót. A BútorKovács, mint konyhabútor gyártó és tervező megmutatja neked, hogy a festett konyhabútorok világában ez az ipari, eklektikus megoldás igazán különleges.
Formabontó megoldás, egyedi megjelenés közvetlen a gyártótól.