Kerti terasztető exteriőr a TerraceArtisttól

Kerti terasztető exteriőr a TerraceArtisttól

Még 2014-ben készített a TerraceArtist egy hajlított gerendás kerti terasztetőt fából. Az exteriőr egy komplett berendezett kerti kiülő, ahová napközben vagy akár esőben is esténként összegyűlhet a család. A tető I. osztályú borovi fenyőből készült, speciális tömbösítési technikával, melynek köszönhetően a pergola elemei nem repedeznek és nem is csavarodnak, mint a többi hétköznapi fából készült tetőké.
Fontos szempont tehát a TerraceArtistnál, hogy a fából készült pergola több évtizedig is magas minőséget biztosítson tulajdonosának, mind szerkezeti, mind pedig esztétikai szempontból. A TerraceArtist pergolái több féle standard méretben készülnek. A legkisebb méret a 4 méter széles és 4 méter mély, amely 16 négyzetméteren biztosítja egy 6 tagú család kényelmét.


A kerti tető készülhet még 5-6 vagy akár 12 méter szélességben is, ahol szintén CSAK 4 db oszlopot használ a TerraceArtist.
Tehát, amennyiben nem szeretne egy „oszloperdőt” a kerti tető alá, akkor válassza a TerraceArtist, hajlított gerendás kerti terasztetőit.


forrás: fából készült, hajlított gerendás kerti terasztető - TerraceArtist