Klasszikus formájú bejárati vagy beltéri ajtó, pasztell színben

Klasszikus formájú bejárati vagy beltéri ajtó, pasztell színben

Klasszikus forma, pasztell szín - azaz a nagyszerű elegancia
Ez a bejárati ajtó már ránézésre sem tűnik egy egyszerű darabnak. A letisztult környezetbe a legjobb választás volt ez a pasztell szín, amely a megfelelő kiegészítőkkel stabilan képviseli a régi idők és a modern stílus ötvözetét.

A bejárati ajtóknál a dizájn a legtöbbször háttérbe szorul, pedig ennek nem kell így lennie. A legtöbb gyártó nagyon ügyel arra, hogy a megfelelő biztonságot nyújtsa a legmodernebb technikák alkalmazásával. A pasztell színek és az újabb stílusirányzatok előre törésével megnövekedett az igény a kiegészítő funkciók elvégzésére is, így gyakran találkozunk antikolt vagy koptatott festéssel. A Bútorkovácsnál megtalálható széles színskálában biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb színt, ezért biztos lehet benne, hogy olyan bejárati ajtó készül, amelyet megálmodott.


A letisztult színek mellett a bejárati ajtók méretei is legalább ennyire fontosak. Az standard méreteken kívül, további egyedi méretű és kialakítású ajtók is elérhetők, amelyek kimondottan a vevői igényeknek megfelelően készülnek el.


Ha biztonságot és tartós, hosszú élettartamú bejárati ajtót szeretne, amely évtizedeken át jó szolgálatot tesz, akkor válasszon minket, hiszen mi a Bútorkovácsnál, a legjobb minőségű alapanyagokkal, és szorgalommal dolgozunk!forrás: pasztell színű, rusztikus ajtók gyártója - BútorKovács