Konyhabútor alsó 40 cm széles egy ajtós szekrény ára

Konyhabútor alsó 40 cm széles egy ajtós szekrény ára


Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az esetleges megrendelőink számára egy előzetes árajánlat tételt megelőzően is könnyedén ki tudják számolni konyhabútoruk árát.


Sajnos ilyen formában pontos árkalkulációt egyik konyhabútort gyártó cég sem tud adni, hiszen az ár egy igen kényes dolog, hiszen nagyon sok tényező befolyásolhatja.
Lássuk csak pontosan hogyan is alakulhat egy 40 cm széles, egy ajtós konyhai alsószekrény ára:


a konyhaszekrény méretei 86 / 90 cm magas, 40 cm széles és 55 cm mély (a munkalappal 60 cm) az ajtóhoz használt kivetőpántok, melyek a német Hafele cégtől vásároljuk, akár lassítós kivitelben is kérhetőek fogantyúk, amiből csakis fémet vagy porcelánt használunk Falco vagy az Egger cég bútorlapjainak felülete a legfontosabb pedig az ajtófront, amely felöltözteti az konyhabútort végül pedig a szállítási paraméterek


Így ezek tudatában a következő árakat számoltuk az 40 cm széles konyhaszekrényre:
1-es kategóriás Falco vagy Egger bútorlapos ajtóval 28.905.-


2-es kategóriás Falco vagy Egger bútorlapos ajtóval 36.065.-


Zsugor fóliás antikolt vagy antikolás nélküli MDF ajtóval 39765.-


Festett antikolt vagy antikolás mentes MDF ajtóval 45265.-


PET vagy akril magas fényű ajtófronttal 38555.-


Fa antikolt vagy antikolás mentes ajtófronttal 50765.-
Az alábbi árak az adott méretű, tehát 40 cm széles munkalapdarabot is tartalmazza, amely természetesen nem darabokban szereljük rá a konyhabútor szekrényeire! Továbbá az árak csak az 1-es kategóriás alapszínű munkalapokra vonatkoznak, de egyedi igény esetén akár gránit vagy antikolt, fa munkalapot is szerelhetünk.


Konyhabútorának pontos árával kapcsolatban keressen minket bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.


Valamint, ha egy Provence-i vagy éppen egy Vintage stílusú konyhabútort szeretne, akkor egyedi igényeivel szintén forduljon a BútorKovács-hoz.

(forrás: egyedi konyhabútor árak, közvetlen a bútor gyártójától - BútorKovács)