Egy asztal, ami 150 évesen született

Egy asztal, ami 150 évesen született

Nagy hírünk van! Elfogytak az asztalok! Most ez így elég furcsán hangzik, de igaz. :) Persze csak az a bizonyos, amit egy 150 éves tölgyfából készítettünk, amihez egy régi híd adta az alapanyagot. Az első ilyen asztalunk Mádai Vivienék étkezőjét díszíti, de mivel volt még az alapanyagból 3 db asztalhoz gyorsan közhírré is tettük. Nagyjából az első héten sikerült egy villámgyors hölgynek lecsapni az egyik még el nem készült asztalra. Majd egy hosszabb csendet követően lefoglalták az utolsó előtti rusztikus tölgyfából készült asztalunkat is.Coworking irodaberendezés, bontott gerendákból

Coworking irodaberendezés, bontott gerendákból

Sok irodai berendezést lehet már kapni országszerte, ami praktikus és jól használható. Irodai asztalok, tárgyalók és egyéb bútorok széles választék könnyedén beszerezhető. Sajnos ezekből inkább csak a tucat megoldások állíthatók össze.


Itt jöhet képbe egy bútorgyártásra szakosodott, asztalos cég, akik egyedi bútorok, asztalok gyártásával foglalkoznak. Ilyen megoldásokat kínál a BútorKovács is, akik elsősorban rusztikus, bontott gerendákból készült tárgyalóasztalt, coworking asztalt is gyártanak, akár 4-6 méter hosszút és 150 cm széleset.

BK-ANCONA minimalista stílusú tárgyalóasztal, tölgyfából 12-14 személyes

BK-ANCONA minimalista stílusú tárgyalóasztal, tölgyfából 12-14 személyes


Masszív, strapabíró és bármikor könnyedén felújítható. Ilyen jellemzői vannak egy tölgyfából készült asztalnak, ami évtizedeken át kiszolgál majd.
A tölgyfa egy divatos anyag, melyet szinte minden enteriőrbe be lehet illeszteni, így étkezőasztal, de akár egy tárgyalóasztal is készíthető belőle. Tehát konyhában vagy egy modern minimalista irodában is megállja a helyét.

4 méteres tárgyalóasztal, coworking asztal bontott gerendákból

4 méteres tárgyalóasztal, coworking asztal bontott gerendákból


Sokak számára még idegenek a rusztikus megoldások az iroda-berendezések terén. Vannak praktikus és jól bevált bútorok, de sajnos ez már nem feltétlen elég egy hangulatos és látványos megjelenéshez.