Coworking irodaberendezés, bontott gerendákból

Coworking irodaberendezés, bontott gerendákból

Sok irodai berendezést lehet már kapni országszerte, ami praktikus és jól használható. Irodai asztalok, tárgyalók és egyéb bútorok széles választék könnyedén beszerezhető. Sajnos ezekből inkább csak a tucat megoldások állíthatók össze.


Itt jöhet képbe egy bútorgyártásra szakosodott, asztalos cég, akik egyedi bútorok, asztalok gyártásával foglalkoznak. Ilyen megoldásokat kínál a BútorKovács is, akik elsősorban rusztikus, bontott gerendákból készült tárgyalóasztalt, coworking asztalt is gyártanak, akár 4-6 méter hosszút és 150 cm széleset.


Komplett irodák berendezését is vállaljuk, akik szeretnének egy kreatív hangulatot varázsolni a munkás hétköznapok világába.


Megoldásaink között szerepel a vintage vagy éppen az ipari design enteriőrök tervezése és kivitelezése, gondosan odafigyelve a legapróbb részletekre.


Keress minket bizalommal, ha szeretnéd követni a trendeket az irodai enteriőrök terén. Coworking asztal, tárgyaló asztal, irodai asztal bontott faanyagból … Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.